Άσχημα νέα για Μπαφαλόνικα!

0
1

Το προσωρινό κλείσιμο του συνδέσμου μας στην Μακεδονία και συγκεκριμένα στη Θεσαλλονίκη ανακοίνωθηκε μέσω της επίσημης σελίδας που διατηρούν στο facebook.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τον Οκτώβριο του 2011 μια παρέα σπουδαστών και κατοίκων Θεσσαλονίκης πήρε την τολμηρή απόφαση, για το στήσιμο ενός οικήματος όπου θα στεγαστεί η τρέλα μας. Το γνωστό σε όλους μας Μπαφαλόνικα. Έτσι έγινε λοιπόν και από τότε ο Ανορθωσιάτης της Θεσσαλονίκης, βρήκε ένα μέρος στην ξενιτιά να νιώθει την παρουσία του Φοίνικα κι ας βρισκόταν χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά του. Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα.

Απ’ την πρώτη κιόλας στιγμή, άρχισαν τα προβλήματα. Λίγο η προκατάληψη του κόσμου για τους οπαδούς, λίγο το οικονομικό, λίγο τα δικά μας λάθη, ήταν εμπόδια που συναντήσαμε και έπρεπε να ξεπεράσουμε. Πέντε ολόκληρα χρόνια αντέξαμε και κρατηθήκαμε με νύχια και με δόντια, παρά τις όποιες δυσκολίες. Αυτά τα πέντε χρόνια, κάποιοι ίδρωναν καθημερινά για το στήσιμο και την οργάνωση του Μπαφαλόνικα. Κάποιοι στερούνταν λεφτά από το μηνιάτικο τους κάνοντας εισφορές και κάποιοι άλλοι, δούλεψαν αφιλοκερδώς για να παραμείνει ανοικτό, σε καιρούς ξηρασίας.

Τον τελευταίο χρόνο όμως όλα αυτά τα προβλήματα είχαν ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Επανειλλημένες καταγγελίες από την γειτονιά και όχι μόνο, τσακωμούς, δικαστήρια, μέχρι τελικά, την έξωση. Την μέρα που το Μπαφαλόνικα γιόρταζε την πιο λαμπρή μέρα λειτουργίας του, στο Underground Party, ήρθε το εξώδικο. Τραγική ειρωνεία. Το κρατήσαμε μυστικό μέχρι σήμερα ανήμερα της πρεμιέρας, ευελπιστώντας ότι θα βρούμε κάποια λύση ξεπερνώντας και αυτό το εμπόδιο, χωρίς όμως αποτέλεσμα αυτή τη φορά. Μετά λύπης μας λοιπόν, ανακοινώνουμε το κλείσιμο του πιο ιστορικού συνδέσμου οπαδών της Ανόρθωσις στο εξωτερικό.
Αυτό δεν σημαίνει τίποτα για μας όμως, δεν τα βάζουμε κάτω, δεν τα παρατάμε. Ο Ανορθωσιάτης της Θεσσαλονικής θα βρει άλλο μέρος να στολίσει με τα χρώματα της καψούρας του και να κάνει σπίτι του. Και αυτό είναι υπόσχεση. Το Μπαφαλόνικα θα ανοίξει ξανά σε άλλη τοποθεσία και θα συνεχίσουμε από κει που μείναμε. Δεν έχουμε ξοφλήσει ακόμα. Θα φτιάξουμε και αλλού σκηνικό να μοιάζει με κόλαση για πάρτη της!

ΥΓ : Προσωρινά θα παρακολουθούμε τους αγώνες της ομάδας μας στο «Bits and Bytes» Internet Café στην Αγίου Δημητρίου, λίγο πριν το τουρκικό προξενείο. Πρώτο μας ραντεβού αύριο, για τον πρώτο μας αγώνα του πρωταθλήματος. Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με τους υπεύθυνους.
ΥΓ 2 : Κι αν έχεις πρόβλημα ποτέ, θέλει και ερώτημα; Τα τρελαμένα τα παιδιά τα λένε Μπαφαλόνικα!!!
ΜΑΧΗΤΕC ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ -2005-»

Previous articleΆκυρο για Μαρσελίνιο (ανακοίνωση)
Next articleΕκτός αποστολής ο Καμπρέρα!