Ανάγκη για περισσότερη ποιότητα

Μπορεί οι θέσεις στον κατάλογο Α’, να έχουν συμπληρωθεί και η ομάδα να αναμένει την πώληση του Ντλοβού, προκειμένου να αδειάσει μια θέση, ωστόσο είναι δεδομένο πως θα γίνουν ακόμη μία με δύο μεταγραφές.

Μέχρι στιγμής, είδαμε την Ανόρθωση σε πέντε φιλικά. Ο Αντόνιο Πούτσε προσπαθεί να φτιάξει ένα αξιόμαχο σύνολο, που να είναι ανταγωνιστικό και να μπορεί να κτυπήσει τον οποιοδήποτε αντίπαλο με στόχο το καλύτερο.

Ωστόσο μια ματιά στο ρόστερ, γίνεται αντιληπτό πως υπάρχει ανάγκη για περισσότερη ποιότητα. Η ομάδα θέλει ένα επιθετικό γκολτζή, να μπορεί να σου βάλει τα 20 γκολ τη χρονιά, κάτι που δεν έχει αυτή τη στιγμή στο ρόστερ. Για να γίνει κάτι τέτοιο, ίσως χρειαστεί να πληρώσουμε κάτι παραπάνω, ωστόσο είναι μια επένδυση που θα φέρει πίσω καρπούς. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως σε περασμένες μεταγραφικές περιόδους, η προσπάθεια να εξοικονομήσουμε χρήματα, μας προκάλεσαν αγωνιστική ζημιά άρα και πολλαπλάσιο οικονομικό πλήγμα.

Επίσης, θα πρέπει να αποκτηθεί ακόμη ένας ακραίος επιθετικός, στα δεξιά. Είναι μια θέση κλειδί στο ρόστερ και θα πρέπει να αποκτηθεί ο κατάλληλος ποδοσφαιριστής που να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ