Παπαδόπουλος: “Πάντα να ακολουθείς τους στόχους και τα όνειρα σου (βίντεο)”

Στα παιδιά του Anorthosis Summer Camp, που διεξάγεται στη Λάρνακα, μίλησε σήμερα ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Ο νεοαποκτηθής τερματοφύλακας, τόνισε στους μικρούς ότι για να κάνουν καριέρα θα πρέπει να κάνουν αρκετές θυσίες στη ζωή τους και να ακολουθούν τους στόχους και τα όνειρα τους, έχοντας πάντα υπόψιν τις συμβουλές των προπονητών τους.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Κύπριος πορτιέρο στους μικρούς:

“Κανείς δεν ξεκινά και να είναι αστέρι, όσο ταλέντο και να έχεις όσο καλός παίκτης και να είναι χρειάζεται πολλή δουλεία. Εγώ φέτος ήρθα στην Ανόρθωση και για μένα ήταν ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου, όμως πέρασα από πολλά άλλα στάδια δύσκολα.

Ξεκίνησα από μια πολύ μικρή ομάδα στη δεύτερη κατηγορία, στο ΘΟΙ Λακαταμιάς και στα 18 μου μετά από πολλή δουλειά και θυσίες, πήγαινα σχολείο πήγαινα προπονήσεις, έβαλα πρόγραμμα, είχα σωστή διατροφή, άκουγα τους προπονητές μου κατάφερα να πιάσω μεταγραφή στην πρώτη κατηγορία. Είχα τον στρατό μετά, είχα ξανά προπονήσεις, ήταν μια δύσκολη περίοδος.

Όλοι περνούμε από πολλές δυσκολίες, το βασικότερο όταν είσαι μικρός και μεγαλώνεις, πάντα, πάντα να ακολουθείς τους στόχους σου και τα όνειρα σου όσες θυσίες και να θέλουν. Θα χρειαστείτε να κάνετε πολλές θυσίες άμα το αγαπάτε πραγματικά. Τούτοι οι ανθρώποι που είναι μαζί σας κάθε μέρα εγώ θαυμάζω τους, δίχως να τους ξέρω. Για να δουλεύεις με μωρά μικρά, θέλει πολλή αγάπη, όρεξη και μεράκι. Ότι σας λαλούν, δεν σας το λένε επειδή έχουν κάτι μαζί σας ή επειδή είναι αυστηροί  άμα θυμώνουν αλλά επειδή θέλουν για να σας βοηθούν. Πάντα να τους ακούτε, από πλευράς προπόνησης ακόμα από πλευράς της ζωής σας. Ακόμα και στο σχολείο. συμβουλές για τα μαθήματα σας για τη διατροφή σας. ”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ