Πως έχει η κατάσταση στο ρόστερ

Έξι μέρες πριν από την αναχώρηση της ομάδας για την Πολωνία, εκεί όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και η ομάδα υπολείπεται ακόμη 3 μεταγραφικές κινήσεις ποδοσφαιριστών που θα εγγραφούν στον κατάλογο Α και θα λαμβάνουν θέση κοινοτικού / ξένου. Παράλληλα διατηρεί το δικαίωμα εγγραφής ποδοσφαιριστών που είναι κάτω των 21 ετών και θα λαμβάνουν θέση στον κατάλογο Β, αλλά και γηγενών ποδοσφαιριστών (Κύπριων) που δεν υπάρχουν περιορισμοί.

Στην Ανόρθωση με τα σημερινά δεδομένα υπάρχουν 2 τερματοφύλακες, 5 αμυντικοί, 8 μέσοι και 3 επιθετικοί. Συνολικά δηλαδή υπάρχουν στο ρόστερ 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι είναι οι ακόλουθοι:

Τερματοφύλακες:
Γιαν Κόπριβετς, Γιώργος Παπαδόπουλος

Αμυντικοί:
Γκάμπριελ Μούρα, Ινίγο Καλδερόν, Γκιγιέρμε Ολιβέιρα Σάντος, Μίλαν Σάβιτς, Αλμπέρτο Αγκιλάρ

Μέσοι: Κριστοβάλ Κρέσπο, Ζοάο Βίκτορ, Πελέ Βιτόρ, Παναγιώτης Κωνσταντίνου, Χοσέ Αντόνιο Ρίος, Γιώργος Οικονομίδης, Χρήστος Χατζηπασχάλης, Φύτος Κυριάκου, .

Επιθετικοί: Ίσμαελ Γκονσάλβες, Ανδρέας Μακρής, Ντίνο Εντλοβού

Για δοκιμαστικά 5 ποδοσφαιριστές
Στο πρώτο στάδιο της προετοιμασίας της Ανόρθωσης λαμβάνουν μέρος και κάποιοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι αν ικανοποιήσουν την τεχνική ηγεσία τότε θα προχωρήσουν στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα ενσωματωθούν με την αποστολή για την Πολωνία. Χαράλαμπος Αριστοτέλους, Χαράλαμπος Μούζουρου, Λουίς Μπεννέτ, Τιάγκο Σίλβα και Γιώργος Καρακούτης,

Η τακτική αυτή αναμένεται να συνεχιστεί μέχρι από κοινού Μπενίτο και Πούτσε αποφασίσουν τους καταλληλότερους νεαρούς που θα μπορούν να δώσουν σημαντικές λύσεις στο ρόστερ και όχι για να υπάρχουν απλά.

Κυπριακό στοιχείο
Από το ρόστερ της περσινής χρονιάς έφυγαν οι Ανδρέας Κίττος, Κωνσταντίνος Λαΐφης, Ανδρέας Αβραάμ, Δημήτρης Οικονόμου, Χρήστος Μαραγκός, Αδάμος Ανδρέου και μέχρι στιγμής ήρθαν οι Παπαδόπουλος και Οικονομίδης δημιουργώντας μια διαφορά στο μείον 4 από το ήδη ελλειμματικό σε σχέση με το κυπριακό στοιχείο περσινό ρόστερ.

Εν κατακλείδι βάσει του γεγονότος ότι υπάρχουν στο ρόστερ σήμερα 18 ποδοσφαιριστές, αν θεωρήσουμε ότι θα αποκτηθούν οι 3 μη γηγενείς ποδοσφαιριστές τότε θα έχουμε 21ποδοσφαιριστές στο ρόστερ και θα υπολείπονται κάποιες κινήσεις με Κύπριους και U21 ποδοσφαιριστές που θα συμπληρώσουν το ρόστερ ποσοτικά και ποιοτικά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ