Είπε για τον Κρέσπο…

Θα μας δώσει αρκετές ανάσες και βοήθειες είπε ο τεχνικός διευθυντής της Ανόρθωσης Αλμπέρτο Μπενίτο για τον Κριστομπάλ Μάρκεζ. Είτε ως κεντρικός μέσος, είτε ως επιτελικός ή και ακόμη από τα άκρα. Βάσει των λεγομένων του Ισπανού μπορούμε να θεωρήσουμε ότι θα αποκτηθεί καθαρόαιμο δεκάρι και ακραίος επιθετικός. Ο Κρέσπο θα είναι ο ποδοσφαιριστής που θα μπορεί να αναπληρώσει αυτούς που θα απουσιάζουν ή για σκοπούς τακτικής θα εισέρχεται στον αγωνιστικό χώρο.

Η δήλωση του Μπενίτο στο anorthosis24 για τον Κριστομπάλ

Για τον Κριστομπάλ; Τι θέση αγωνίζεται; Τι να περιμένουμε από αυτό; Το γεγονός πως γύρισε αρκετές χώρες δεν σας προβληματίζει;

Μπορεί να αγωνιστεί ως οκτάρι, αλλά και ως δεκάρι, ακόμη θα μπορούσε να δώσει βοήθειες και στα επιθετικά άκρα. Δεν είναι γρήγορος αλλά έχει διορατικό τρόπο παιχνιδιού. Θα μας δώσει αρκετές ανάσες μέσα στο παιχνίδι μας. Είναι ένας ποδοσφαιριστής με πάρα πολύ έξυπνο τρόπο παιχνιδιού.

Τώρα, μετά από τόσες ομάδες και χώρες, έχει πάρα πολλές εμπειρίες. Πιστεύω θα κάνει μια καλή χρονιά εδώ. Με τον τρόπο που αγωνίζεται, πιστεύω η Κύπρος είναι μια χώρα ιδανική για αυτόν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ