Η «αστοχία» με Κωνσταντίνου

Η αποχώρηση του Παναγιώτη Κωνσταντίνου από το ρόστερ μπορεί να μην αφήνει κενό όσον αφορά το αγωνιστικό πλάνο, αλλά αποτελεί ένα παράδειγμα κακής επένδυσης σε Κύπριο ποδοσφαιριστή. Θυμίζουμε ότι προκειμένου ο εν λόγω ποδοσφαιριστής να ντυθεί στα «κυανόλευκα», η Ανόρθωση χρειάστηκε να πληρώσει τον Άρη τον Ιανουάριο του 2015. Ο νεαρός Κύπριος μέσος ήταν η μοναδική προσθήκη μαζί με τον Ίσμαελ Γκονσάλβες εκείνης της μεταγραφικής περιόδου.

Ενάμιση περίπου χρόνο αργότερα, ο Κωνσταντίνου αποτελεί παρελθόν έχοντας αγωνιστεί όλα κι όλα κάτι λιγότερο από 50 λεπτά σε αγώνες πρωταθλήματος. Την χρονιά που ολοκληρώθηκε πέρασε σαν αλλαγή μόνο στον αγώνα της δεύτερης αγωνιστικής με τη Νέα Σαλαμίνα στις καθυστερήσεις, χωρίς να προλάβει να καταγράψει σημαντικό χρόνο, ενώ ακολούθησε σοβαρός τραυματισμός που τον άφησε εκτός για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η εν λόγω περίπτωση θα πρέπει να μας παραδειγματίσει για το μέλλον όσον αφορά τις επενδύσεις σε νεαρούς ποδοσφαιριστές στους οποίους είτε θα πρέπει να δίνονται περισσότερες ευκαιρίες, είτε δεν πρέπει να αποκτούνται καν αν δεν μελετηθούν διπλά και τριπλά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ