Έρχεται την Πέμπτη – Να μην μπει στο συρτάρι το θέμα του εκτελεστικού

Στην Κύπρο φθάνει την Πέμπτη ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Χρήστος Πουλλαΐδης και την Παρασκευή μαζί με τον εκτελεστικό σύμβουλο του Σωματείου Τάσο Ανδρέου θα μεταβούν στην Πολωνία για να δουν από κοντά την πορεία των προπονήσεων της ομάδας στο προπονητικό κέντρο Ρέμες.

Ως γνωστό, το απόγευμα της Πέμπτης θα πραγματοποιηθεί και η πρώτη συνεδρία της εταιρίας μετά τη σύσταση του νέου διοικητικού συμβουλίου στην οποία θα τρέξουν τα θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα.

Αυτό που όμως δεν πρέπει να μπει στο συρτάρι… είναι η πρόσληψη ικανού εκτελεστικού προέδρου ο οποίος θα είναι εκεί επί καθημερινής βάσης πλάι στην ομάδα και στα προβλήματα της τα οποία θα πρέπει να τα επιλύει εν τη γενέσει τους.

Πέραν των περιπτώσεων των Αγγελίδη, Μαραγκού και Μιχαηλίδη φαίνεται να μην προχώρησαν σε συζητήσεις με κάποιο άλλο υποψήφιο για μια θέση που θα έπρεπε ήδη να είναι σε ισχύ και να δουλεύει για το καλό της ομάδας μιας και εκ των πραγμάτων ο πρόεδρος Πουλλαΐδης αδυνατεί να βρίσκεται επί καθημερινής βάσης δίπλα στην ομάδα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ