Έναν για τα στημένα

Δεν ήταν κάτι που δεν το ξέραμε αλλά αποδεικνύεται και στο Euro πόσο σημαντικός τομέας είναι τα στημένα στο σύγχρονο ποδόσφαιρο με ένα μεγάλο ποσοστό των τερμάτων να προέρχεται είτε από φάουλ είτε από κόρνερ.

Είναι, λοιπόν, μεγάλη η ανάγκη να δουλευτεί πολύ από τον Πούτσε και τους ποδοσφαιριστές του ο φάκελος “στημένα”, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά.

Σημαντικό ρόλο σε αυτό το θέμα (επιθετικά) θα παίξει και η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή – σπεσιαλίστα. Μέσω βίντεο φαίνεται πως ο Ρίος είναι ένας ποδοσφαιριστής που το έχει,πέραν από αυτό, όμως, είναι απαραίτητη,όμως και η απόκτηση ενός ποδοσφαιριστή τύπου Σπαντάτσιο ή Ντεγιάνοφ που να έχει φαρμακερό πόδι.

Πέρσι υπήρχε ο Πελέ στην ομάδα που μας χάρισε αρκετούς πόντους χάρη στα πολύ καλά χτυπήματα του, με τον Πορτογάλο, όμως, να είναι εκτός πλάνων και να αναζητείται η φόρμουλα αποδέσμευσης του.

Έτσι, ευχής έργον θα ήταν να υπάρχει στην Ανόρθωση του 2016 ένας ποδοσφαιριστής με έφεση στα στημένα, που να μπορεί, επιπλέον, να κάνει και άλλες δουλειές μέσα στο χορτάρι.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ