Σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τους κόκκινους φακέλους που στέλνονται από την ΟΥΕΦΑ πήρε η ΚΟΠ, η οποία αποφάσισε όπως τιμωρεί τις περιπτώσεις ανεξάρτητα από την πορεία των ερευνών. Η σχετική ανακοίνωση που αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας αναφέρει τα εξής:

Σύμφωνα με την απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΚΟΠ, οι σημαντικές αυτές αποφάσεις θα ενσωματωθούν στους Πειθαρχικούς Κανονισμούς και θα ισχύσουν από την έναρξη της αγωνιστικής περιόδου 2016 – 2017.
Συγκεκριμένα, στους Πειθαρχικούς Κανονισμούς θα ενσωματωθούν οι ακόλουθες πρόνοιες:
*Στον πρώτο φάκελο, το εμπλεκόμενο Σωματείο που θα κατονομάζεται σε αυτόν, θα πληρώνει πρόστιμο 5000 ευρώ.
*Στο δεύτερο φάκελο, το πρόστιμο θα αυξάνεται στις 10.000 ευρώ.
Στον τρίτο φάκελο, θα αποκόπτονται από το Σωματείο όλες οι χορηγίες ΚΟΠ, συμπεριλαμβανομένων και του κόστους διαιτησίας το οποίο καταβάλλεται από την Ομοσπονδία.
*Στον τέταρτο φάκελο, το Σωματείο θα τιμωρείται με αφαίρεση τριών βαθμών.
*Στον πέμπτο φάκελο, το Σωματείο θα τιμωρείται με αφαίρεση επιπλέον έξι βαθμών.
Στον έκτο φάκελο, το Σωματείο θα τιμωρείται με αφαίρεση επιπλέον εννέα βαθμών.
*Στον έβδομο φάκελο, το Σωματείο θα τιμωρείται με υποβιβασμό.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ