Ανήσυχη Ηρεμία

Κοπέλια μου καλή μας εβδομάδα

Ήταν σχετικά ήρεμα τα πράματα τούντες μέρες, κυρίως γιατί εν ούλα στάσιμα. Εν νομίζω να εν για καλό μας τούτο αφού προς το παρόν ούτε ένα ματς 5×5 εν ποσόνουντε οι παίχτες μας να κανονίσουν.

Το θέμα που εμονοπώλησε το ενδιαφέρον ήταν τούτη η κουβέντα με τον Λαίφη τζιαι την Αούστρια. Τα ρηάλια που θέλουμε (500000-600000) που ζητούμε εν πολλά καλά μας. Όσο τζιαι να αγαπούμε τον Κώτσιο μας εν παύει να εν ένας παίχτης κυπραίος που την 5η ομάδα του πρωταθλήματος (όσο τζιαι να με πονεί που το γράφω) τζιαι κάτι κουβέντες για μύριο εν ουτοπία. Νομίζω πως αν κλείσει η κουβέντα εν επειδή στην Αούστρια  προπονητής εν ο Φινκ που ξέρει τι μπορεί να κάμει ο Λαίφης. Το θέμα με την ενδεχόμενη πώληση του Λαίφη (ώσπου να δημοσιευτεί στο 24 το άρθρο μπορεί να έσιει ήδη πουληθεί)  έσιει 2 πτυχές. Η πρώτη εν το γεγονός ότι πουλάς ότι πιο ποιοτικό διαθέτεις τζιαι τον μόνο παίχτη που μπορεί να εξελιχτεί σε ηγέτη, σε μια χρονιά που οι οπαδοί σου θωρούν σε με το μισό τους (τζιαι με το δίκαιο τους). Η δεύτερη πτυχή έσιει να κάμει με το τι εννά κάμεις τα ρηάλια που εννά πιάεις αν τον πουλήσεις. Αν πιάεις ασπούμε μισό εκατομύριο εγώ εν θα κάμω κριτική στη διοίκηση για το ποσό. Εννά κάμω όμως αν δεν το διαθέσουν για το μπάτζετ του χρόνου τζιαι παν τζιαι σύρουν το μες τα κριτήρια του Ιούνη. Εννάν διπλή ματσαράγκα αν γίνει έτσι πράμα, εννά χάσεις τον πιο χρήσιμο παίχτη που έσιεις τζιαι εν θα μπορείς να κάμεις υπέρβαση για να τον καλύψεις.

Ότι τζιαι να γίνει μακάρι να μεν το τραβήσουμε πολλά τζιαι να επηρεαστεί τζιαι ο Λαίφης, αν θα κλείσει η κουβέντα είτε με πώληση είτε με παραμονή του, πρέπει να κλείσει  άμεσα.

Το επόμενο πράμα μες τον νου μου εν η εικόνα που φκάλουμε τωρά. Παραπάνω θυμίζουμε σχολείο το καλοτζιαίρι που εν βαωμένο παρά ομάδα. Εν κινείτε τίποτε, ούλα εν στον αέρα (αγωνιστικό τζιαι διοικητικό), αλλά εφκήκαν στο σεργιάνι για να πουλήσουν διαρκείας. Τεράστια επικοινωνιακή γκέλα για μένα. Εν έσιεις τίποτε να δείξεις, 10 παίχτες έσιεις τζιαι εν έσιεις, ο κόσμος βράζει μαζί σου τζιαι εσύ φκαίνεις να συνάξεις λίρες , τζιαι για να τες σύρεις μες τα κριτήρια, ούτε καν για μεταγραφές. Πιστεύκω εν επίτηδες που το κάμνει ο Πουλαίδης αλλά αν το τραβήσει πολλά εννά του γυρίσει μπούμεραγκ. Ακόμα τζιαι για τα διαρκείας γυρεύκουμε εθελοντές για να ταφκάλουν, τραγικά πράματα.  Όσο συμπεριφέρουντε οι διοικούντες έτσι τόσο εννά τους βάλουμε τζιαι καλά κάμνουν να το χωνέψουν.

Κλείω με την είδηση που εφκήκε ότι ο Μαρίνος εννά φύει. Νομίζω εν πολλά μεγάλη απώλεια τζιαι τούτο εννά φανεί του χρόνου. Τα τελευταία χρόνια έκαμε πολλή δουλειά τζιαι ίσως να εν ο μόνος μες το οικοδόμημα της Ανόρθωσης που έσιει τόσην αποδοχή. Μακάρι ο αντικαταστάτης του να πετύχει τζιαι ξέρω ότι τζιαι ο Μαρίνος εννά τον βοηθήσει όσο μπορεί. Να ευχηθώ τζιαι εγώ του Μαρίνου κάθε επιτυχία τζιαι μακάρι να επιστρέψει σε κάποια φάση σε μιαν υγιή Ανόρθωση.

Hitman

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ