Στην Νάουσα οι πρωταθλητές! Καλή επιτυχία μάγκες!

Πήραν το πρωτάθλημα και πλέον βρίσκονται στη Νάουσα και στην περιοχή Τρία Πέντε Πηγάδια. για το διεθνές τουρνουά παιδικού ποδοσφαίρου Vermio Soccer Festival. Ο λόγος για τους γεννηθέντες του 2005 του κλιμακίου Λάρνακας, που θα εκπροσωπήσουν την Κύπρο και την Ανόρθωση ως πρωταθλητές στο διεθνές τουρνουά, κερδίζοντας παράλληλα και εμπειρίες ζωής.

Στο τουρνουά σε κάθε ηλικιακή κατηγορία, υπάρχουν 16 ομάδες που χωρίστηκαν σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων, με τους δύο πρώτους από κάθε όμιλο να προκρίνονται στην νοκ-άουτ φάση, για ανάδειξη του πρωταθλητή.

Η ομάδα μας θα αντιμετωπίζει σήμερα στις 18:30, την ομάδα του ΠΑΟΝΕ F.C, ενώ αύριο θα αντιμετωπίσει τον Αριστοτέλη Νάουσας και τον Εθνικό Ευόσμου.

Πέμπτη, 23 Ιουνίου
18:30 Ανόρθωση – ΠΑΟΝΕ F.C.

Παρασκευή, 24 Ιουνίου
11:30 Ανόρθωση – Αριστοτέλης Νάουσας
19:30 Ανόρθωση – Εθνικός Ευόσμου

Το Σάββατο και την Κυριακή 25 και 26 Ιουνίου οι ομάδες θα παίξουν αγώνες κατάταξη, ανάλογα με τη θέση που θα τερματίσουν στη φάση των ομίλων.

Μεταξύ άλλων, στο τουρνουά θα συμμετάσχουν οι Ακαδημίες του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, του Άρη Θεσσαλονίκης, του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Πανθρακικού, του Εδεσσαϊκού και της Νάουσας καθώς και το Mishigan Soccer Academy από τις ΗΠΑ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ