Παρακολουθεί διακριτικά για Λαϊφη η ΑΕΚ

Τις εξελίξεις γύρω από το όνομα του Κωνσταντίνου Λαϊφη, παρακολουθεί διακριτικά η ΑΕΚ, με τον δικέφαλο να έχει στα υπόψιν στον Κύπριο διεθνή ποδοσφαιριστή.

Όπως δημοσιεύει η οπαδική ιστοσελίδα aek365.gr, στο θέμα θα υπάρξουν εξελίξεις μιας και η Ένωση παραμένει στο παιχνίδι της απόκτησης του Λαϊφη.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

Θα έχουμε εξελίξεις στο θέμα του Κωνσταντίνου Λαϊφη με την ΑΕΚ. Η Ένωση παραμένει πάντα στο «παιχνίδι» της απόκτησης του 23χρονου Κύπριου διεθνή της Ανόρθωσης, παρά το γεγονός ότι για τον παίκτη ενδιαφέρεται ουσιαστικά και η Αούστρια Βιέννης και η Ανόρθωση φαίνεται πολύ σκληρή στις διαπραγματεύσεις εκμεταλευόμενη και την ρήτρα των 600.000 ευρώ. Ο Λαϊφης θέλει να συνεργαστεί με τον Κετσπάγια στην ΑΕΚ, γνωρίζει από πρώτο χέρι το πρότζεκτ των «κιτρινόμαυρων» και οι προοπτικές που υπάρχουν τον έχουν ενθουσιάσει. Επί της ουσίας βέβαια και επειδή πρόκειται για αγορά ποδοσφαιριστή έχουμε και τα… απαραίτητα παιχνίδια τακτικής από τις δυο ομάδες (ΑΕΚ και Ανόρθωση). Συζητήσεις θα υπάρξουν, οι επαφές θα κορυφωθούν και εφόσον δεν προκύψει κάτι άλλο και καλύτερο από την ξένη αγορά για την ΑΕΚ τότε θα «χτυπήσει» δυνατά τον Λαϊφη με την βοήθεια του Κετσπάγια που θέλει πολύ τον παίκτη και παίζει κι αυτός τον δικό του ρόλο στην διαπραγμάτευση. Εκτός των άλλων ο Λαϊφης αγωνίζεται εξίσου καλά σε δύο θέσεις αφού μπορεί να παίξει με την ίδια επιτυχία στο κέντρο της άμυνας και σαν αμυντικό χαφ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ