Παν.Συ.Φι: Για εμάς έχουν ΟΛΟΙ ευθύνη!

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Φιλάθλων Ανόρθωσις Αμμοχώστου τοποθετείται για πολλά και διάφορα θέματα που αφορούν την αγαπημένη μας ομάδα και όχι μόνο.

Παρακολουθώντας στενά τις τελευταίες εξελίξεις και την περιρρέουσα ατμόσφαιρα γύρω από το οικοδόμημα που ονομάζεται ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ δεν μπορούμε και δεν μας αφήνει άλλη επιλογή από το να γίνουμε μπροστάρηδες συσπείρωσης, αυτοκριτικής και ανάληψης ευθυνών.

Θεωρούμε κατ´ αρχήν ότι η εσωστρέφεια στα ενδότερα του Σωματείου μεταξύ ατόμων νυν και πρώην διοικητικών παραγόντων, του κόσμου και όλων όσων ενδιαφέρονται πραγματικά πρέπει να σταματήσει ΑΜΕΣΑ. Απαιτούμε όπως δοθούν στη δημοσιότητα τα ονόματα όσων καλέστηκαν στην συνάντηση της Πέμπτης και όσων απουσίαζαν αδικαιολόγητα.

Επίσης απαιτούμε από όσους έχουν εμπλακεί στα διοικητικά της ομάδας μας από το 2008 και έπειτα να αναλάβουν την ευθύνη τους στην πράξη, να δεσμευτούν δημόσια και να εξοφλήσουν τα χρέη με τα οποία εγκλόβισαν την Ανόρθωση. Αυτό δεν σημαίνει όμως πως τα συγκεκριμένα άτομα θα ξαναεμπλακούν σε διοικητικό επίπεδο ή θα πάρουν συγχωροχάρτι από τον κόσμο της Ανόρθωσις, απλά θα πράξουν ότι έπρεπε εδώ και καιρό. Εμείς δεν θα αναλύσουμε το ποιος ευθύνετε πολύ ή λίγο, για εμάς έχουν ΟΛΟΙ ευθύνη!

Είναι αναγκαίο στις επόμενες συνελεύσεις ο καθένας να αναλάβει τις ευθύνες που του αναλογούν και να ξεκαθαρίσουν το θολό τοπίο στο οποίο βρίσκετε η ομάδα μας. Εμείς δεν θα μπούμε στο παιχνίδι εταιρεία ή σωματείο στο οποίο προσπαθούν να μπουν κάπιοι απλά για σκοπούς διχώνιας, για εμάς υπάρχει μόνο ΑΝΟΡΘΩΣΗ.

Δεν αρμόζει στην Ιστορία της ομάδας να διασύρετε το όνομα της σε ερασιτεχνισμούς, σε σκάνδαλα και στην εντύπωση ότι έχουμε πάρει ένα άλλο δρόμο, μικρότερο από τις προσδοκίες του κόσμου. Αναλάβεται επιτέλους τις ευθύνες σας οι τέως διοικούντες, ξεκαθαρίστε επιτέλους τι προτίθεστε να κάνετε οι νυν διοικούντες, δράστε όλοι όσοι αγαπάτε αγνά την Ανόρθωση και να ξέρετε ότι ο κόσμος θα σταθεί ασπίδα για ακόμα μια φορά. Ποτέ ο κόσμος δεν άφησε την ομάδα μόνη όσες πίκρες κι ´αν του ποτίσατε τα τελευταία χρόνια. Απλά κάντε κάτι σύντομα και εμείς σαν Παν.Συ.Φι θα στηρίξουμε όλες τις αγνές προσπάθειες έμπρακτα και με ζήλο.

Αυτή τη στιγμή η Ανόρθωση έχει ανάγκη τον κόσμο της ενωμένο. Είναι καθήκον μας λοιπόν εμάς να μπούμε μπροστά και να σώσουμε την ομάδα μας.

Τέλος απευθυνόμαστε σε όλα τα μέλη μας και μη όπως σταματήσουν να ασχολούνται με σχολιασμό του οτιδήποτε σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε σχόλια αθλητικών ιστοσελίδων. Η Ανόρθωση χρειάζεται ηρεμία και πρώτα απ´όλα πρέπει να προέλθει από εμάς τους ίδιους. Από τις τάξεις μας να δείξουμε σε όλους ότι ισχύει το “Αενάως Αναγεννάται”.

Υ.Γ Συγχαρητήρια για τα ψεσινά εγκαίνια του οικήματος μας στην Σωτήρα τόσο από τους διοργανωτές (Famagusta Ghetto) όσο και σ´ αυτούς που το στήριξαν.

Με εκτίμηση
Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ