Η ομάδα της Ανόρθωσης (2005) στην Ελλάδα

Σε διεθνές τουρνουά στην Ελλάδα θα συμμετέχουν οι Πρωταθλήτριες ομάδες των Πρωταθλημάτων Grassroots ΠΟΑ στις τρεις μεγαλύτερες ηλικίες (2003, 2004, 2005) όπως ενημερώνει η ΚΟΠ στην επίσημη της ιστοσελίδα.

Το τουρνουά θα γίνει στη Νάουσα από τις 23 μέχρι τις 26 Ιουνίου. Πρόκειται για το Vermio Soccer Festival στο οποίο, εκτός από ομάδες από την Κύπρο και την Ελλάδα, θα συμμετάσχει και ομάδα από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Από Κυπριακής πλευράς στο τουρνουά θα αγωνιστούν το ΑΠΟΕΛ (2003), η Ακαδημία Αθηαίνου 1619 (2004) και η Ανόρθωση (2005).

Οι ομάδες θα μεταβούν στην Ελλάδα με όλα τα έξοδα πληρωμένα από την ΚΟΠ, ως επιβράβευση της κατάκτησης της πρώτης θέσης στους Παγκύπριους τελικούς των Πρωταθλημάτων Grassroots ΠΟΑ που έγιναν το περασμένο Σάββατο 11 Ιουνίου.

Οι αγώνες θα αρχίσουν την Πέμπτη 23 Ιουνίου το απόγευμα και θα ολοκληρωθούν το μεσημέρι της Κυριακής 26 Ιουνίου. Η κάθε ομάδα θα δώσει στο τουρνουά τουλάχιστον τέσσερις αγώνες.

Για τις ηλικίες 2003 και 2004 θα γίνει ενιαίο Πρωτάθλημα με τη συμμετοχή 16 ομάδων, μεταξύ αυτών το ΑΠΟΕΛ και η Ακαδημία Αθηαίνου 1619.

Οι ομάδες θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους των τεσσάρων ομάδων και οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο θα παίξουν νοκ άουτ αγώνες για να βγει ο Πρωταθλητής.

Με 16 ομάδες και την ίδια διαδικασία θα γίνει και το Πρωτάθλημα στην ηλικία 2005 στο οποίο θα αγωνιστεί η Ανόρθωση.

Μεταξύ άλλων, στο τουρνουά θα συμμετάσχουν οι Ακαδημίες του ΠΑΟΚ Θεσσαλονίκης, του Άρη Θεσσαλονίκης, του Ηρακλή Θεσσαλονίκης, του Απόλλωνα Καλαμαριάς, του Πανθρακικού, του Εδεσσαϊκού και της Νάουσας καθώς και το Mishigan Soccer Academy από τις ΗΠΑ.

Πηγή: cfa.com.cy

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ