Ενδιαφέρον ΑΕΚ για Λαΐφη

Σημερινό δημοσίευμα από την «goalnews» το οποίο αναδημοσιεύεται και σε άλλα ελλαδικά μέσα, αναφέρει για ενδιαφέρον της ΑΕΚ Αθηνών για τον νεαρό ποδοσφαιριστή της Ανόρθωσης Κωνσταντίνο Λαΐφη ο οποίος σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι ο πρώτος μεταγραφικός στόχος του νέου προπονητή της ΑΕΚ Τιμούρ Κετσπάγια από την Κύπρο.

Το δημοσίευμα:
«Και το όνομα αυτού: Κωνσταντίνος Λαΐφης. Αυτός είναι ο αμυντικός μέσος που θέλει ο Τιμούρ Κετσπάγια στην ΑΕΚ. Ο Γεωργιανός προπονητής είχε παραδεχτεί ότι έχει στη λίστα του παίχτες από την Κύπρο και στην κορυφή αυτής σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ο 23χρονος, οκτώ φορές διεθνής χαφ της Ανόρθωσης. Πρόκειται για παίκτη “αποκάλυψη” της σεζόν που ολοκληρώθηκε (29 συμμετοχές, 4 γκολ και τα τελευταία 2,5 χρόνια 63 συμμετοχές και 8 γκολ), ο οποίος όμως ανανέωσε με την ομάδα της Αμμοχώστου και η ρήτρα του είναι κοντά στις 600.000 ευρώ. Ο Λαΐφης μπορεί να αγωνιστεί και ως κεντρικός αμυντικός».

Για τον ποδοσφαιριστή θυμίζουμε πως ενδιαφέρον επέδειξε η Αούστρια Βιέννης και η Ολλανδική Ουτρέχτη. Η Ανόρθωση για την παραχώρηση του μεγαλύτερου της περουσιακού στοιχείου απαιτεί αποζημίωση 600 000 ευρώ που για την ώρα φαντάζει μεγάλο για τις προαναφερόμενες ομάδες.

mme laifismme laifis 2

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ