Κριστομπάλ Κρέσπο: Ένας γυρολόγος στην Ανόρθωση (βίντεο)

  1. Ανακοινώθηκε πριν από λίγο η απόκτηση του 32χρόνου Cristobal Marquez Crespo, με τον Ισπανό να γίνεται το νούμερο 2 μεταγραφικό απόκτημα της Ανόρθωησς κατά την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο.

Ο Κριστομπάλ ο οποίος είναι 32 χρονών, έχει ύψος 1.80, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και ως επιτελικός.

Ο ποδοσφαιριστής ξεκίνησε την καριέρα του από την Leganes για να μεταπηδήσει το 2005, στη δεύτερη ομάδα της Λεβάντε, όπου και έμεινε για ένα χρόνο προτού δοθεί δανεικός στην
UB Conquense και ακολούθως στη UD Sanse.

Το 2008 πήρε μεταγραφή για τη Βιγιαρεάλ, με την οποία την περίοδο 2010/11 κατάφερε να αγωνιστεί μαζί της σε επίπεδο Primera Division, μιας και πήρε συνολικό χρόνο 66 λεπτά σε 2 συμμετοχές, με τη Οσασούνα στις 15/01/2011 και με τη Ρασίγκ στις 27/2/2011, αλλά και 69 λεπτά στα προκριματικά του Europa League, απέναντι στη Dnerp Mogilev. Πάντως το τέλος της χρονιάς τον βρήκε στην Elche, με τα χρώματα της οποίας διεκδίκησε την άνοδο στα σαλόνια της Primera.

Η επόμενη χρονιά τον βρήκε στην Ουκρανία και στην Καρπάτι, εκεί όπου έμεινε για μόλις 6 μήνες πριν επιστρέψει εκ νέου στην Elche, για το δεύτερο μισό της χρονιάς.

Για τη χρονιά 2012/13 δεν καταφέραμε να βρούμε στοιχεία που αγωνιζόταν, κάτι που θα προχωρήσουμε σε περαιτέρω μελέτη. Με το 2013/14, να εμφανίζονται εκ νέου τα ίχνη του, αυτή τη φορά στο πρωτάθλημα της Νέας Ζηλανδίας με τα χρώματα της Auckland City, με την οποία πανηγύρισε και τα μοναδικά του τρόπαια, το πρωτάθλημα της χώρας και το κύπελλο φιλανθρωπίας, ενώ μαζί με τους Νεοζηλανδούς αγωνίστηκε και στο παγκόσμιο πρωτάθλημα συλλόγων. Ωστόσο, ως καθαρόαιμος γυρολόγος δεν έμεινε για πολύ, καθώς τον Ιανουάριο του 2014, μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό Βόλου της β’ Εθνικής, όπου και τραυματίστηκε σοβαρά στο τέλος της χρονιάς.

Το 2015 τον βρήκε στην μακρινή Ινδονησία με τα χρώματα, της Mitra Kukar, για να επιστρέψει τη χρονιά που μας πέρασε στην Toledo, με την οποία είχε 30 συμμετοχές, καταγράφωντας 2278 λεπτά και σημείωσε και πέντε τέρματα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ