Έγινε αυτό που έπρεπε να γίνει…

Η Γενική Συνέλευση, πέρασε και έγινε αυτό που εδώ και χρόνια γίνεται στην Ανόρθωση, στο τέλος να νικάει η ενότητα. Είτε αυτή είναι πραγματική, είτε πλασματική. Η ουσία είναι πως μια Γενική Συνέλευση, που μέχρι το τέλος της προηγούμενης βδομάδας, είχε κριθεί ως άκρως καθοριστική και σημαντική, τελείωσε σε λιγότερο από 40 λεπτά και σχεδόν όλοι από την αίθουσα, αποχώρησαν ευχαριστημένοι.

Το αποτέλεσμα είναι πως σίγουρα και δίχως καμία αμφιβολία, για την παρούσα στιγμή, δόθηκε η καλύτερη δυνατή λύση, σε σωματείο και εταιρεία.

Ο Χρήστος Πουλλαίδης, έχει την ευκαιρία μπροστά του για να πετύχει στο αγωνιστικό κομμάτι, εκεί που όπως και ειπώθηκε και στον απολογισμό της εταιρείας, έχει αποτύχει. Με τη οικονομική στήριξη και μη όσων τις τελευταίες μέρες του υποσχέθηκαν, αλλά και σοφότερος από τα λάθη του παρελθόντος, θέλει να πετύχει και στο αγωνιστικό κομμάτι. Παράλληλα, η παρουσία του Χρήστου Πουλλαίδη στη διοίκηση της εταιρείας, θέτει σε συνέχεια το πλάνο οικονομικής εξυγίανσης. Γιατί ουαί και αλίμονο αν παρεκκλίνουμε του συγκεκριμένου πλάνου και φέρουμε πάλι το χρέος σε δυσθεώρητα σημεία, όπως ήταν πριν 3 χρόνια.

Από τη σειρά του, ο Χαράλαμπος Μανώλη, με βασική προϋπόθεση να μην ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, θα έχει μπροστά του μια πρώτης τάξεως ευκαιρία, μαζί με τους επικεφαλής των υπολοίπων αθλητικών τμημάτων του συλλόγου, να καταστήσουν το σύλλογο πανίσχυρο και στα υπόλοιπα αθλήματα.

Τέλος, η ουσία του ζητήματος αλλά και η μεγάλη πρόκληση που είναι υπόθεση όλων μας, είναι να καταφέρει ξανά να μεγαλουργησει ο σύλλογος, να συσπειρωθεί ο κόσμος και ο Ανορθωσιάτης να αισθανθεί ξανά περήφανος για την ομάδα του.

Ο Καραμπινάτος

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ