Και αντι-Λαϊφης στη λίστα

Εν αναμονή και του επίσημου φιρμανιού για την παραχώρηση του Κωνσταντίνου Λαϊφη στον Ολυμπιακό, η Ανόρθωση οφείλει να κοιτάξει την επόμενη ημέρα και πως θα αντικαταστήσει μια πολυσύνθετη μονάδα. Παρόλο που ο ίδιος προτιμά να αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, φάνηκε να μονιμοποιείται στο κέντρο της άμυνας και σε κάθε περίπτωση, αναφερόμαστε σε έναν ποδοσφαιριστή που ήταν και ποιοτικός και πολυσύνθετος.

Ίσως βέβαια η απόκτηση του Λέιβα, ενός ποδοσφαιριστή που μπορεί να αγωνιστεί και ως ανασταλτικός μέσος πέραν από κεντρικός αμυντικός να ήταν προς αυτήν την κατεύθυνση. Το δεδομένο είναι ότι από το ρόστερ αποχωρεί με το αζημίωτο, μια εκ των λίγων μονάδων που κρίθηκαν από τον Αλμπέρτο Μπενίτο ικανές να συνεχίσουν και τη νέα χρονιά.

Σαφέστατα ο Ισπανός θα έχει ένα πονοκέφαλο περισσότερο μιας και ο Λαϊφης πέραν από ένας πολύτιμος ποδοσφαιριστής, ήταν και Κύπριος. Σίγουρα όμως το αντίτιμο που θα κληθεί να πληρώσει ο Ολυμπιακός Πειραιώς, θα προσφέρει μεγαλύτερη ευχέρεια για κινήσεις στο μεταγραφικό παζάρι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ