Προσέξτε τα βήματά σας

Φίλες τζιάι φίλοι.

Είδαμε σήμερα τζιαί την ανακοίνωση του προπονητή. Εν θα ασχοληθώ με το μείζον θέμα του ονόματος του, όπως κάποια άλλα μέσα περίτεχνα κάμνουν, επειδή στην τελική, όσο αστείο τζιαί αν μας φαίνεται το δικό του όνομα, το ΟΝΟΜΑ της ομάδας στην οποία είναι πλέον προπονητής είναι βαρύ και ασήκωτο.

Τζιαί τούτο είναι που μου προκαλεί απορία. Ενώ οι διοικούντες γνωρίζουν πως ο κόσμος της Ανόρθωσης είναι όχι μόνο καζάνι που βράζει, αλλά που έχει ήδη ξεχειλίσει, συνεχίζουν τους πειραματισμούς. Δεν λέω, ίσως αυτός ο προπονητής, όντας νεαρός σε ηλικία, να έχει το πάθος να προσφέρει, να αναδείξει τις ικανότητές του, μα αντέχει πλέον η Ανόρθωσή μας πειραματισμούς;

Ενώ στοχεύαμε σε ανάπτυξη και σύσφιξη του βασικού κορμού της ομάδας μας, σε έξοδο στην Ευρώπη και πρωταθλητισμό, έχουμε πλέον φτάσει στην δεύτερη χρονιά του τριετές πλάνου, χωρίς Ευρώπη, και οδηγούμαστε σε ένα διψήφιο αριθμό μεταγραφών, με παίκτες βασικούς να μην έχουν ανανεώσει ακόμη, ή ακόμη καλύτερα, ήδη να βρίσκονται σε συζητήσεις με άλλες ομάδες της Κύπρου για να συνεχίσουν εκεί την καριέρα τους.

Διοικητικά δεν ξέρουμε ακόμη ποιο θα είναι το επόμενο συμβούλιο της ομάδας μας πλέον, ούτε και ποια άτομα θα βρίσκονται εντός, εκτός και επιταυτά του γραφείου, της διοίκησης αλλά και ολόκληρου του οικοδομήματός μας γενικότερα.

Η απορία που είναι σε όλων το μυαλό είναι εάν υπάρχει οποιοσδήποτε συνδυασμός, που είναι διατεθειμένος την δεδομένη στιγμή να αναλάβει την ομάδα μας, και το πως θα κινηθεί η όποια νέα διοίκηση εφόσον πλέον υπάρχει το δεδομένο του Τεχνικού Διευθυντή αλλά και Προπονητή, εφόσον αυτές οι επιλογές του Πουλλαΐδη και των συνεργατών του, δεν είναι της αρεσκείας του νέου ( αν υπάρξει βέβαια ) συμβουλίου.

Η ημερομηνία έχει ήδη πάει 17, και ακόμη δεν έχει υπάρξει η παραμικρή ένδειξη για το εάν υπάρχουν άλλοι διατεθειμένοι να σηκώσουν το βάρος του Φοίνικα στους ώμους τους.

Το ζουμί της όλης υπόθεσης όμως είναι πως όποιος και να αναλάβει, όποιος και να σταθεί μπροστά, ο περήφανος κόσμος της Ανόρθωσης έχει πλέον βαρεθεί από πειραματισμούς και ερασιτεχνισμούς και τα πρώτα βήματα που κάνει η δική μας διοίκηση μετά από ακόμη μία αποτυχημένη χρονιά, δεν φαίνονται να είναι και τα καλύτερα.

Ας σταθούν επιτέλους όλοι στο ύψος των ευθυνών τους, να καταλάβουν ΟΛΟΙ το σωματείο στο οποίο είναι μέλη του διοικητικού συμβουλίου, προέδροι, παίχτες, προπονητές κλπ, και να κάνει ο καθένας την δουλειά που ξέρει καλύτερα, ελπίζωντας σε ένα καλύτερο αύριο.

 

παρΑΝΟαc

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ