Ήττα στον τελικό των U21

Την ήττα με 4-0 γνώρισε στο τελικό με τον ΑΠΟΕΛ η ομάδα U21 της Ανόρθωσης σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στο «Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου» και που τέλειωσε πριν από λίγο.

Για την Ανόρθωση αγωνίστηκαν οι: Δημητρίου, Νέστωρος, Πιερή, Μουζουρής, Καλλένος, Ραφαήλ, Χατζηπασχάλης, Αλωνεύτης, Λαζαρίδης, Νικολάου και Πούννας ενώ για τους νταμπλούχους αγωνίστηκαν οι Παρασκευά, Καλλής, Αναστασίου. Χαραλάμπους Α, Χριστοδούλου, Χαραλάμπους Μ, Ασσιώτης, Ψάλτης, Παπαφώτης, Τζιαμάς και Χαραλάμπους.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καθόλου καλά για την ομάδα μας αφού από το 3ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ με γκολ του Μιχάλη Χαραλάμπους. Η υπεροχή του ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο μέρος καρποφόρησε στο 54΄με τον Δημήτρη Χαραλάμπους, ενώ την νίκη κλείδωσε ο Παπαφώτης στο 59΄. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με γκολ του Ψάλτη στο 68ο λεπτό από το σημείο του πέναλτι.

Αρκετός κόσμος βρέθηκε στο «Δημοτικό Στάδιο Αραδίππου» για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση σε ελεύθερη είσοδο. Από πλευράς διοικήσεων η Ανόρθωση εκπροσωπήθηκε από τον Χάρη Πουλλαΐδη και Μαρίνο Μήτρου ενώ από πλευράς ΑΠΟΕΛ παρευρέθησαν στις κερκίδες οι Πετρίδης και Βάσος Ιλιάδης…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ