Λάρκου: «Δεν φοβήθηκα στα δύσκολα»

Η ζωή συνεχίζεται, δεν φοβήθηκα στα δύσκολα, τονίζει με δηλώσεις του στο Sports1, ο Νεόφυτος Λάρκου, αναφορικά με την αποχώρηση του από την Ανόρθωση.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του πρώην πλέον προπονητή της Ανόρθωσης

Για την αποχώρησή του από την Ανόρθωση και αν θα γίνει συνάντηση με τον Μπενίτο:«Πήρε μια απόφαση η διοίκηση, η οποία είναι σεβαστή. Η ζωή συνεχίζεται. Υπάρχουν πολλοί τρόποι να αναλύσεις τι πήγε στραβά. Υπάρχει μέτρο σύγκρισης στη δουλειά του καθενός. Δεν φοβήθηκα στα δύσκολα. Δεν θα γίνει καμία συνάντηση με τον Αλμπέρτο Μπενίτο. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος να γίνει».

Για τα μελλοντικά του σχέδια: «Πλέον ο πρώτος στόχος μου θα είναι να βρω κάτι στο εξωτερικό. Ξέρω ότι είναι πολύ δύσκολο αλλά θα το προσπαθήσω. Χαίρομαι πολύ για τον Νικόδημο Παπαβασιλείου που πραγματοποιεί πολύ καλή δουλειά. Στο εξωτερικό σε αντιμετωπίζουν ως ξένο, το αντίστοιχο που βλέπουμε και εδώ να γίνεται με ξένους προπονητές».

Για το περιβάλλον που συνάντησε στις ομάδες που δούλεψε: «Στις πλείστες ομάδες, όταν πήγα ήταν ενδιάμεσα Ομόνοια, Νέα Σαλαμίνα και Ανόρθωση. Άρα δεν ήταν πουθενά ρόδινα τα πράγματα. Αυτό που με αγγίζει είναι να σου δείξει εμπιστοσύνη η διοίκηση. Ο κόσμος έχει κριτήριο».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ