Εγωισμός, ο μεγαλύτερος εχθρός

Ανορθωσιάτισσες και Ανορθωσιάτες μου σας χαιρετώ. Τελείωσε κι αυτή η χρονιά στο ΓΣΠ και τουλάχιστον στο τελευταίο παιχνίδι αποφύγαμε τυχόν δυσάρεστα που θα έκαναν το κλίμα ακόμα χειρότερο.

Βέβαια στην Ανόρθωση δε χρειάζεται να περιμένεις μέχρι τις… ήττες για να έχεις θέματα να ασχολείσαι, αφού όλο και κάποια συνέντευξη θα υπάρξει, όλο και κάποιος θα γράψει κάτι σε κανένα… instagram για να έχουμε να λέμε.

Ο Φαλξ επέλεξε να πει αρκετά στη«Sportday» που μίλησε και σε ένα γενικό πλαίσιο, είναι αυτά που γράφαμε από εδώ, αλλά διαβάζατε και από τα θέματα που το anorthosis24 έβαζε κατά καιρούς. Είπαμε πως έγιναν σοβαρά λάθη που αντί να δώσουν στην ομάδα ώθηση για να πάει για τον τίτλο, την μπέρδεψαν και κατέρρευσε. Ο Φαλξ μπορεί να έφυγε, όμως οι επισημάνσεις του για το τι πήγε λάθος  είναι χρήσιμες και πρέπει οι ιθύνοντες να τις αξιολογήσουν. Δε χρειάζεται να το παραδεχθούν δημόσια, αν αυτό θίγει τον εγωισμό τους, ούτε βέβαια να τον πάρουν τηλέφωνο για συμβουλές. Απλά να μην επαναλάβουν τα ίδια λάθη και να στηρίξουν τον Μπενίτο. Για αρχή, αυτό είναι μεγάλο βήμα μπρος.

Οι πρώτες ενδείξεις πάντως είναι πως τις αποφάσεις θα τις πάρει ο τεχνικός διευθυντής, που βάση του πλάνου προνοούν νέο προπονητή και γερό ξεκαθάρισμα στο ρόστερ. Ήδη άρχισαν οι πρώτοι να ενημερώνονται, ενώ άλλοι ήταν ήδη γνωστό πως φεύγουν.Όπως τα κάναμε τα πράγματα είναι και δύσκολο να βγει πουθενά αν δεν γίνουν σαρωτικές αλλαγές, αφού ακόμα και το γρασίδι στο «Α. Παπαδόπουλος» έδειχνε ξενερωμένο και ανήμπορο να βγάλει έστω λίγη αντίδραση στη δεύτερη φάση.

Θυμάστε το περσινό φινάλε της σεζόν που οι παίκτες πήγαν μετά να πάρουν χειροκρότημα από τον κόσμο που τους περίμενε; Ε, φέτος ισχύει το ακριβώς αντίθετο ή αν θέλετε γυρίσαμε πίσω στο φινάλε του 2014. Είναι κρίμα γιατί η φετινή ομάδα δεν ήταν τόσο τραγική όσο στο τέλος έδειξε.

Για του χρόνου κρατούμε τις… απαιτήσεις που έχει ο Πουλλαΐδης από τους υποψήφιους επενδυτές. Λέει ξεκάθαρα για ευρωπαϊκή έξοδο και διεκδίκηση ενός τίτλου. Τον πήχη τον έβαλε από μόνος του εκεί και μένει να δούμε αν θα καταφέρουμε όλοι μαζί να τον υπερβούμε.

Η Ανόρθωση γεννήθηκε για να μεγαλουργεί και να είναι παντού, όπου η φανέλα της και το λάβαρο κατεβαίνει, πρωταγωνίστρια. Τα φώτα της σκηνής και τα μεγάλα θέατρα δεν μας τύφλωναν ποτέ, αντίθετα εμείς ήμασταν οι πρώτοι που κάναμε τα «αστέρια» από τόσο μακρινά που έμοιαζαν να φωτίζουν στην αυλή του σπιτιού μας.

Ο ρόλος του κομπάρσου, που εδώ και μερικά χρόνια νομίζουν κάποιοι πως μας αναλογεί, είναι αντίθετος με το λόγο ύπαρξης μας. Για αυτό αντιδρούμε σε όποιον δείχνει να συμβιβάζεται με τη μετριότητα και για αυτό ΠΡΕΠΕΙ να συνεχίσουμε να το κάνουμε.

Στο κάτω κάτω, σκεφτείτε πόσο τραγικό είναι αυτό, μετά και την αποχώρηση του Μαραγκού, οι ΜΟΝΟΙ που έχουμε βιώσει μεγάλες στιγμές με αυτό το σωματείο είμαστε εμείς από τις εξέδρες!

Υ.Γ: Αντίο Χριστάρα. Δεν τελείωσες την καριέρα σου όπως θα έπρεπε με κάποιο τίτλο, αλλά εσύ δικαιούσαι να λες πως άφησες κάτι πίσω σου φεύγοντας. Λόγους για να σε θυμόμαστε. Εξάλλου από εκείνο το δικό σου κόρνερ και τη κεφαλιά του Νίκου μες το ΓΣΠ έχουμε να πάρουμε κύπελλο…

Blue Champion

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ