Ο (κύριος) λόγος μείωσης του προϋπολογισμού

Η αποχώρηση δύο μονάδων που έκαναν τη διαφορά τη φετινή χρονιά, όχι όμως σε σημείο που να φέρουν το πρώτο τρόπαιο του τμήματος, ήταν σημείο αναφοράς όσον αφορά το φουτσαλικό τμήμα της Ανόρθωσης τις τελευταίες ημέρες. Ήταν λογικό η πρώτη αυθόρμητη σκέψη να ήταν η μείωση του προϋπολογισμού και συνάμα της ποιότητας της ομάδας, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν υφίσταται μιας και το όραμα των όσων δραστηριοποιούνται στο φούτσαλ δεν είναι να καταστήσουν την Ανόρθωση κομπάρσο.

Αυτό που ίσως έχει περάσει σε ψιλά γράμματα είναι το κόστος που απαιτείται για τη δημιουργία τμήματος U21 και το οποίο είναι ένας από τους λόγους που δύναται να στερήσει από την πρώτη ομάδα μεγάλα συμβόλαια ξένων φουτσαλιστών. Αν μάλιστα κινηθεί στο δρόμο που χάραξε η αντίστοιχη της U17 η οποία τερμάτισε στη δεύτερη θέση, τότε θα είναι σημαντικό να δοθεί χώρος έκφρασης και δράσης σε νεαρούς Ανορθωσιάτες.

Εκείνο που αξίζει να τονιστεί, είναι πως ο στόχος, μέσα από ένα βιώσιμο προϋπολογισμό και ένα ξεκάθαρο πλάνο, να χτιστεί μια ομάδα που όχι μόνο δεν θα χάσει από την ανταγωνιστικότητα της, αλλά θα έχει και πολλά χρόνια ζωής της. Ένα μεγάλο στοίχημα, που θα κερδηθεί μόνο εάν ολοένα και περισσότερος κόσμος αγκαλιάσει το φουτσαλικό τμήμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ