Για το απόλυτο στα Βαρωσιώτικα ντέρμπι

Την τέταρτη φετινή νίκη σε φετινό Βαρωσιώτικο ντέρμπι ψάχνει η Ανόρθωση η οποία επικράτησε της συμπολίτισσας στους τρεις φετινούς αγώνες που προηγήθηκαν. Τρεις νίκες που ήρθαν με αρκετό ιδρώτα και ιδιαίτερα αυτές της πρώτης φάσης που χρειάστηκε η «Μεγάλη Κυρία» να ανατρέψει τα εις βάρος της δεδομένα.

Η αρχή έγινε τη δεύτερη αγωνιστική όταν στις 28 Αυγούστου 2015, το χατ-τρικ του Εντλοβού ήταν αυτό που έφερε το δεύτερο τρίποντο της χρονιάς. Ο Νοτιαφρικανός ήταν εύστοχος δύο φορές από τα έντεκα βήματα ώστε να μετατρέψει το 1-0 σε 1-3 μέσα σε μόλις 18 λεπτά.

Παρόμοια δεδομένα και στις 20 Δεκεμβρίου 2015 όταν η Ανόρθωση βρέθηκε να κυνηγά το σκορ στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» ωστόσο ένα πέναλτι του Εντλοβού και ένα γκολ του Αβραάμ αποκατέστησαν τις ισορροπίες. Ήταν ένας αγώνας που έγινε μπροστά από πέντε και πλέον χιλιάδες φίλους της Ανόρθωσης, κάτι που με τα σημερινά δεδομένα φαντάζει αδύνατο.

Η πρώτη νίκη με τον Νεόφυτο Λάρκου στον πάγκο ήρθε στις 2 Απρίλίου 2016 όταν ένας αναγεννημένος Ορλάντι ηγήθηκε της προσπάθειας αντεπίθεσης πετυχαίνοντας το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο «Αμμόχωστος». Το εν λόγω τρίποντο αποτελεί και το μοναδικό στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος μέχρι σήμερα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ