Τόσο απλά…

Βελτίωση στην άμυνα, περιορισμός στο μέγιστο των λαθών από το κέντρο και πίσω, άμεσο διώξιμο της μπάλας όταν αυτή καίει και όχι … πιπίλισμα στην περιοχή μας, μέχρι να γίνει το λάθος. Τόσο απλά!

Αυτά είναι κάποια απο τα πολλά που διόρθωσε ο Λάρκου και τα σημάδια είναι εμφανείς. Σε δυο αγώνες δέχθηκε η ομάδα 1 γκολ και αυτό από στημένη φάση κάνοντας βασικά, τα πιο πάνω.

Στην επίθεση, και εκεί τα απλά απο τον Λάρκου. Ο Ίσμα δεν είναι πλάγιος επιθετικός όπως ούτε και ο Εντλοβού. Ένας εκ των δυο και όχι και οι δυο μαζί, απλά για να χωρέσουν. Αλλαγές φρεσκαρίσματος και αλλαγές για να πάρεις το κάτι τοις παραπάνω.

Το βασικό του ατού; Το διάβασμα του αντιπάλου. Ξέρει τις ομάδες, ξέρει πως αγωνίζονται και ανάλογα του αντιπάλου εφαρμόζει το πλάνο του. Κάτι που έλειπε εδώ και χρόνια μιας και η ομάδα ακολουθούσε ένα πλάνο και τις πλείστες φορές δεν είχε ούτε εναλλακτικό.

Αυτά τα απλά, τα τόσο απλά εφάρμοσε ο Λάρκου και ελπίζουμε βάσιμα πια να προλάβουμε τελικά το τρένο… το τσαφ – τσουφ και εν τέλει να φθάσουμε έστω και τρίτοι στην πηγή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ