Tο Θέατρο σκιών συνεχίζεται

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο[email protected].

Tο Θέατρο σκιών συνεχίζεται με επιτυχία από αυτούς που το συντηρούν.

Για μία άλλη αγωνιστική γίναμε το περίγελο της ποδοσφαιρικής Κύπρου. Ο αγνός ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΗΣ, αυτός που αγαπά πραγματικά την ομάδα, ειλικρινά κουράστηκε να βλέπει το θέατρο του παραλόγου, από αυτούς που θέλουν μόνο το κακό της ομάδας μας.

Έχει 8 χρόνια κανένας από αυτούς όλους που πέρασαν από το ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΕΡΟ σωματείο της Κύπρου, και είχαν στα χέρια τους τα πιο σημαντικά πόστα για να παρουσιάσουν μια υγιής Ανόρθωση που θα την χαίρονται όλοι οι οπαδοί της, δεν έκανε απολύτως τίποτε, μα απολύτως τίποτε.

Εύχομαι και θέλω να πιστεύω ότι αυτή η καταρακύλα θα έχει ένα φραγμό, γιατί σε αντίθετη περίπτωση ούτε θέλω να φανταστώ πόσο πιο κάτω μπορεί να πάρουν την ομάδα μας. Ευθύνες φυσικά έχουμε όλοι όσοι αγαπάμε την ΑΝΟΡΘΩΣΗ μας, γιατί οσο δεν αντιδρούμε αυτά και χειρότερα θα έχουμε.
Να ξέρετε όμως οτι θα είμαστε πάντα εδώ για αυτήν την μεγάλη ιδέα που λεγεται ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ.

ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΑΤΤΙΧΗΣ

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ