Σε μπελάδες ο Λάρκου

Πολλές οι σκέψεις που γυροφέρνουν στο μυαλό του Κύπριου τεχνικού, αναφορικά με το άκρως σημαντικό παιχνίδι απέναντι στην Ομόνοια.

Οι δύο τιμωρημένοι Νούχου και Ορλάντι, τον βάζουν σε σκέψεις μιας και πρέπει να προχωρήσει σε αλλαγές.

Για τη θέση του Νούχου, οι πιθανοί αντικαταστάτες είναι οι Σβεχλέν και Τζανακάκης, με τον Γάλλο να έχει προβάδισμα μιας και το καλό του πόδι είναι το αριστερό.

Από εκεί και πέρα στη θέση του Ορλάντι, πολλά θα κριθούν στην τακτική που θα ακολουθήσει ο Λάρκου. Εάν αφήσει τον Μαρτίνες στο άκρο, τότε δεν αποκλείεται θέση στο αρχικό σχήμα σε ρόλο επιτελικού να πάρει ο Πελέ ή ο Λαΐφης, με ένα συμπαγές κέντρο που θα αποτελείται από Μαϊσουράτζε και Ζοάο. Φυσικά, μπορεί να προτιμήσει να δώσει φανέλα επιτελικού στον Μαρτίνες και να μην προχωρήσει σε περαιτέρω αλλαγές.

Επίσης πολλές οι σκέψεις είναι και για την επιθετική γραμμή, εκεί ο Νεόφυτος Λάρκου, βλέπει τους ποδοσφαιριστές του να μην ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του. Γκονσάλβες, Μακρής, Κάλβο και Μανζορό, θεωρούνται ετοιμοπόλεμοι να μπουν στην εντεκάδα, με την ευχή και την ελπίδα να τα αποδώσουν καλύτερα από τους Ντλοβού και Αβραάμ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ