Πρόταση διαχείρισης ποδοσφαιρικής εταιρείας

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο[email protected].

Χαίρετε κύριοι.
Εν αρχή εδίστασα να γράψω στην σελίδα γιατί εν ήξερα που πόθθεν να αρχίσω τζαι τι να πω. Όμως ξαφνικά εμφανιστήκαν πολλά ποστς που μου εδώσαν το ερέθισμα να γράψω όχι γιατί κατ΄ανάγκη τούτα που έννα πω εν τα πιο σωστά αλλά επειδή ένιωσα την ανάγκη να τα μοιραστώ μαζί με τους συνοπαδούς μου.

Θέλω να συζητήσουμεν για μιαν ιδέα που έχω όσον αφορά την διαχείριση της εταιρείας του ποδοσφαιρικού τμήματος από τον κόσμο που σε βάθος χρόνου θα μπορούσε να επεκταθεί και αλλού όπως το παραπαίων τμήμα(αν είναι ποτέ δυνατόν να εφτάσαμε σε έτσι σημείο) της πετόσφαιρας.

Μια κίνηση που μπορεί να βοηθήσει προς αυτή την κατεύθυνση είναι η εξής: Δημιουργία ενός συνδέσμου/group/εταιρείας στα πρότυπα της Παναθηναϊκής συμμαχίας που υπάρχει στον Παναθηναϊκό. Το κάθε μέλος αυτής της ομάδας θα κληθεί να καταβάλει το ελάχιστο ποσό των 100 ευρώ με αντάλλαγμα τις μετοχές που του αναλογούν. Η εν λόγω ομάδα θα έχει Διοικητικό Συμβούλιο εκλεγμένο με δημοκρατικές διαδικασίες. Αυτό το ΔΣ θα διαχειρίζεται εξολοκλήρου το συνολικό ποσοστό των μετοχών του group και έτσι θα έχει λόγο στα της ποδοσφαιρικής εταιρείας της Ανόρθωσης μέσω αντιπροσωπείας του στις συνελεύσεις της εταιρείας. Με αυτό τον τρόπο αρχικά θα ασκηθεί πίεση στους διοικούντες ότι κάθε τους κίνηση πλέον θα είναι ελεγχόμενη .

Αφού σαν ιδέα, και κερδίσει τον Ανορθωσιάτη φίλαθλο/οπαδό ότι βρήκε την κιβωτό που θα κουβαλήσει την αγάπη του σε ήρεμα νερά όπου ο ίδιος θα είναι η φωνή της, τότε θα αναλάβει και τα ηνία της ποδοσφαιρικής εταιρείας. Αρχικός στόχος της ομάδας θα είναι τα 1000 μέλη που θα την καταστήσει υπολογίσιμη δύναμη, αριθμός εφικτός για την δύναμη του κόσμου μας.

Κατά την γνώμη  μου καλό θα ήταν ο ΠΑΝ.ΣΥ.ΦΙ. ως ενιαίος φορέας πάντα να κατέχει ένα σεβαστό ποσοστό στην ομάδα αυτή ώστε να λειτουργεί ως ασπίδα στην πιθανή λασπολογία για αυτή την κίνηση αλλά και ως μαγνήτης για νέα μέλη για τους προφανείς λόγους.

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ, ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ, ΙΔΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ

ΣΕΧΤΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΩΝ

Black 90 Block

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ