Παπαλλής στο Anorthosis24: “Απίστευτο το συναίσθημα…”

Απίστευτο το συναίσθημα να ακούς τον κόσμο της Ανόρθωσης να δονεί την ατμόσφαιρα με τις ιαχές του, δηλώνει ο Ανδρέας Παπαλλής στο anorthosis24, ο οποίος παράλληλα απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο να δώσει δυναμικά το παρών του στον τελικό, για να σπρώξει την ομάδα στην κατάκτηση του πρώτου τροπαίου της ιστορίας της.

Ποια η σημασία η Ανόρθωση, να βρίσκεται στον τελικό μετά από 4 χρόνια ζωής στο φούτσαλ;

“Ο σκοπός ίδρυσης του τμήματος, ήταν να πρωταγωνιστεί η Ανόρθωση και στο χώρο του Φούτσαλ. Θεωρώ ότι τα τελευταία 2 χρόνια ο σκοπός εκπληρώνεται, ενώ ο φετινός τελικός μας δίνει την ευκαιρία για το κάτι παραπάνω. Για εμάς αυτός ο τελικός σημαίνει πολλά! Tο σημαντικό όμως είναι να σημαίνει πολλά και για τον κόσμο!”

Πως αντιμετωπίζετε το παιχνίδι;

“Είναι ένας τελικός! Ένα παιχνίδι στο οποίο μπορούν να γίνουν τα πάντα! Ολα τα παιχνίδια με τον ΑΠΟΕΛ στη φετινή χρονιά κρίθηκαν στις λεπτομέρειες και το ίδιο πιστεύω θα γίνει στον τελικό! Όποιος το θέλει περισσότερο και έχει περισσότερο πάθος θα το κατακτήσει!”

Είστε ικανοποιημένος με τη διάθεση των εισιτηρίων;

“Καθ’όλη την διάρκεια της χρονιάς ο κόσμος ήταν κοντά στην ομάδα δίνοντας της την ώθηση να βρεθεί σε αυτό τον τελικό! Οφείλω να ομολογήσω όμως ότι στο Τμήμα περιμέναμε περισσότερο ενθουσιασμό και περισσότερη ζήτηση για τα εισιτήρια του τελικού!”

Ένα μήνυμα για τον κόσμο;

“Με έχουν ρωτήσει πολλές φορές σε προσωπικό επίπεδο γιατί ασχολούμαι με το Τμήμα. Η απάντηση είναι γιατί θέλω να βλεπω την Ανόρθωση να πρωταγωνιστεί παντού! Επίσης με ρωτούν συχνά αν κουράστηκα. Η απάντηση είναι ότι όταν ακούω το Κίτιον να σείεται από τον κόσμο της Ανόρθωσης και γνωρίζω ότι έχω έστω και λίγο μερίδιο στο να βρίσκεται ο κόσμος εκεί, το συναίσθημα είναι απίστευτο! Κάτι που σου δίνει πολύ δύναμη και θέληση. Σκεφτείται λοιπόν πως νιώθουν οι παίκτες που είναι οι πρωταγωνιστές! Οι ποδοσφαιριστές μας υπόσχονται ότι την Παρασκευή θα καταθέσουν ψυχή για το τρόπαιο! Το μήνυμα πρός τον κόσμο είναι να τους δώσει αυτή την ώθηση, την δύναμη το πάθος για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί!”

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ