Αλώβητος ο Κωστάκης

Με δελτίο τύπου ο ΚΟΑ, ενημερώνει πως δεν μπορεί να παραπέμψει τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη στην ΑΔΕΑ. Το μέλλον του Βασιλιά στην ΚΟΠ εναπόκειται από τα σωματεία και τον ίδιο.

Όπως γίνεται αντιληπτό, όταν το μέλλον του εναπόκειται στα σωματεία που όλη τη χρονιά φωνάζουν, ενώ στο τέλος δηλώνουν υποταγή στον Βασιλιά, τότε ο Κωστάκης μπορεί να αισθάνεται δυνατός ισχυρός και να μας πουλάει παραμύθια για νεκρά ψάρια.

Πιο κάτω το δελτίο τύπου του ΚΟΑ

Με βάσει τα στοιχεία που ζήτησε ο Οργανισμός από τον Πρόεδρο της ΚΟΠ κ.  Κωστάκη Κουτσοκούμνη με επιστολή του ημερ. 15/4/2016 και έλαβε απάντηση εμπρόθεσμα, το Δ.Σ. σε συνεδρία του ημερ. 19/4/2016 εξέτασε το ενδεχόμενο παραπομπής του θέματος στην ΑΔΕΑ με βάσει τον Περί ΚΟΑ Νόμο και τους σχετικούς κανονισμούς.

Μετά από σχετική νομική γνωμάτευση το θέμα δεν μπορεί να παραπεμφθεί στην ΑΔΕΑ.

Σε ότι αφορά την ενέργεια με τη φανέλα, η οποία όπως έχει ήδη αναφερθεί σε προηγούμενο δελτίο Τύπου του Οργανισμού κρίνεται ως απαράδεκτη και προκλητική για τα αισθήματα όλων των Ελληνοκυπρίων, το Δ.Σ. επαναλαμβάνει ότι την καταδικάζει απερίφραστα.  Επισημαίνει δε το ΔΣ ότι τέτοιες ενέργειες σαφώς και πρέπει να αποφεύγονται. Στο πλαίσιο αυτό, το ενδεχόμενο παραίτησης του κ. Κουτσοκούμνη, θέμα που απασχολεί την κοινή γνώμη, εναπόκειται στα Σωματεία Μέλη της ΚΟΠ και στον ίδιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ