Ορλάντι:«Όταν προπονείσαι καλύτερα παίζεις και καλύτερα»(βιντεο)

Δηλώσεις για λογαριασμό της αθλητικής ιστοσελίδας kerkida.net παρέθεσε ο Ισπανός μέσος της Ανόρθωσης Αντρέ Ορλάντι μετά το τέλος της αναμέτρησης με τον ΑΠΟΕΛ τις οποίες αναδημοσιεύουμε αυτούσιες…

“Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά για το παιχνίδι, μάθαμε από τα λάθη του περασμένου αγώνα με το ΑΠΟΕΛ, όπου κάναμε κακές πάσες και μας στοίχισαν. Έτσι δεν πήραμε ρίσκα και το πλάνο λειτούργησε τέλεια. Δουλέψαμε σκληρά, σαν ομάδα και πετύχαμε ένα πανέμορφο γκολ με τον Κωνσταντίνο. Το αποτέλεσμα θα έπρεπε να ήταν νίκη για την Ανόρθωση όμως δυστυχώς είχαν την ποιότητα κι αυτό το φάουλ που πιστεύω δεν ήταν φάουλ και σκόραραν. Πήραμε μόνο ένα πόντο όμως νομίζω αξίζαμε τους τρεις”.

Για τη φάση στην οποία αναφέρεται…

“Όπως είπα δεν νομίζω πως δεν ήταν φάουλ. Κάποτε γίνονται λάθη σε σένα, κάποτε στον αντίπαλο, και σε αυτή την περίπτωση μας κόστισε. Σε αυτή τη φάση ο Νίκο ήταν στο έδαφος, αυτοί δεν έβγαλαν την μπάλα έξω όμως το καταλαβαίνω αφού πάνε για το πρωτάθλημα και βρίσκονταν ένα γκολ πίσω. Το φάουλ δόθηκε πολύ εύκολα. Έπεσε πολύ εύκολα κάτω, το έδωσε και είχαν την ποιότητα να σκοράρουν”.

Βρίσκεστε στην 5η θέση όμως είστε ακόμα μέσα στο κόλπο και αγωνίζεστε κόντρα στην Ομόνοια που βρίσκεται στο +2 από εσάς…

“Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε, μετά και το αποτέλεσμα που φέραμε εκεί. Ειδικά μετά την εμφάνιση και το 3-0 που χάσαμε χωρίς να αντισταθούμε. Πλέον μπροστά από τους οπαδούς μας, και ξέροντας πως θα είναι στο πλευρό μας μετά τα όσα είδαν στα δύο τελευταία παιχνίδια, όλοι μαζί θα κερδίσουμε το παιχνίδι και έχω την αυτοπεποίθηση πως θα πάρουμε την τρίτη θέση”.

Για την αλλαγή προς το καλύτερο και την έλευση του Νεόφυτου Λάρκου…

“Δεν νομίζω πως δουλεύαμε λάθος με τον Ζόραν. Ήταν θέμα προσωπικότητας. Προσέγγιζε την ομάδα με ένα τρόπο που σε κάποιους παίκτες “έπιανε” και σε άλλους όχι. Εμένα προσωπικά μου άρεσε να δουλεύω μαζί του, όμως μου αρέσει να δουλεύω και με τον καινούργιο κόουτς. Είναι πολύ θετικός, ξέρει το πρωτάθλημα αφού είναι από εδώ και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Aπό την πρώτη μέρα ήταν “Top class”. Υπάρχει μεγαλύτερος ανταγωνισμός στην προπόνηση και προφανώς όταν προπονείσαι καλύτερα παίζεις και καλύτερα”.

Για τη δική του απόδοση…

“Τελευταία νιώθω πιο δυνατός. Νιώθω πολύ καλύτερα. Όπως είπα πριν όταν προπονείσαι καλύτερα τότε είσαι πιο έτοιμος να παίξεις. Αυτό όμως είναι κάτι που συμβαίνει σε όλη την ομάδα κι όχι μόνο σε εμένα. Μου πήρε περισσότερο από ότι περίμενα να παίξω καλύτερα. Φυσικά υπάρχουν ακόμα παιχνίδια να παίξω και ανυπομονώ να το κάνω”.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ