Ο Μαρτίνες και η ψιθυρολογία…

Πρόκειται για ένα από τος κορυφαίους ποδοσφαιριστές στο νησί, που όταν πάρει ψηλά στάνταρ απόδοσης, θέλγει με τις εμφανίσεις του.

Το τελευταίο διάστημα ο Αργεντινός ήταν σκιά του πολύ καλού εαυτού του, ως απόρροια της όλης κατάστασης που περιήλθε η ομάδα από την 21η αγωνιστική και μετά…

Παράλληλα είδαν το φως της δημοσιότητας σενάρια μεταγραφής του σε άλλη ομάδα στην Κύπρο και συγκεκριμένα στον χθεσινό αντίπαλο μας, ομάδα του ΑΠΟΕΛ.

Κάτι που συμβαίνει συχνά με ποδοσφαιριστές της Ανόρθωσης που τάχα είναι κλειστοί στον ΑΠΟΕΛ. Παλαιότερα και πριν από τα μεταξύ μας παιχνίδια με τους γαλαζοκίτρινους της Λευκωσίας αιωρούνταν φήμες για Λαβόρδε, Ρέζεκ, Ιντζχάκι, Λαΐφη και Καμίνσκι με κανένα εκ των πιο πάνω να μην μπαίνει καν σε ουσιαστικές συζητήσεις με τον ΑΠΟΕΛ πέραν του Ρέζεκ που τελικά κατέληξε στον Απόλλωνα.

Το μόνο σίγουρο με τη χθεσινή του εμφάνιση ο Νίκο, έδειξε πως στην παρούσα στιγμή ενεργεί και σκέφτεται μόνο την Ανόρθωση, δίνοντας την καλύτερη απάντηση σε όσους τον έκλεισαν στον ΑΠΟΕΛ.

Για το μέλλον του Μαρτίνες άμεση σχέση έχει ο Ολυμπιακός η ομάδα που έχει τα δικαιώματα του ποδοσφαιριστή τα οποία αγόρασε για το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 600 000 ευρώ. Πέραν τούτου ο ποδοσφαιριστής έχει κλειστό συμβόλαιο με τον ΟΣΦΠ για άλλα 3 χρόνια με ετήσιες απολαβές περίπου 460 000 ευρώ με την Ανόρθωση να κάνει την υπέρβαση και να καλύπτει το μισό του ετήσιου του συμβολαίου.

Με τα υπάρχον δεδομένα, για ελευθέρα μεταγραφή του Μαρτίνες στην Ανόρθωση είναι ένα όνειρο απατηλό. Μόνο με δανεισμό εκ νέου του παίκτη και αν συναινέσει ο ΟΣΦΠ που μπορεί να θέλει να τον «δανείσει» στην Ελλάδα για τους δικούς του λόγους… Το ίδιο ισχύει για τις περισσότερες ομάδες στην Κύπρο. Τώρα, αν κάποιος πρόεδρος θέλει να την δει «Μιλτής»… και να τινάξει την μπάνκα στον αέρα, ιδού η ρόδος και το πήδημα μετά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ