Να κλαίω ή να γελώ μαζί σας;

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Ξύπνησα και ο καιρός έξω ήταν λίγο μουντός. Μεγάλη βδομάδα βλέπεται και στην Ανόρθωση την υμνούμε δεόντως. Τα τελευταία 8 χρόνια ο Ανορθωσιάτης τραβάει τον δικό του Γολγοθά που «συμπτωματικά» κορυφώνεται στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος.

Έτσι και φέτος… Άνοιξα τον υπολογιστή και ο καιρός σαν να έγινε κατάμαυρος! Έσβησαν όλα γύρω μου διαβάζοντας τα νέα της «ομάδας». Τζον Γκρέκορι ο εκλεκτός της διοίκησης λέει…

Το βιογραφικό του απίστευτο… Εκεί που περίμενα να δω ότι έχει παραστάσεις και επιτυχημένο έργο σε ομάδες υποφερτού βελινεκούς… είδα ότι δεν εργάστηκε ποτέ ως τεχνικός διευθυντής. ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ. Κι ας είναι 61 ετών με σοβαρά προβλήματα υγείας. Κι ας όπου πήγε, τους τα πήρε κανονικότατα ως αποζημίωση, ενώ τις μισές ομάδες που εργάστηκε τις υποβίβασε.

Αυτός είναι ο στόχος των διοικούντων στην Ανόρθωση;

Και το μεγάλο ερώτημα που ποτέ δεν απαντήσατε τα τελευταία χρόνια…
Ποιος είναι αυτός που τους επιλέγει;
Ποια ποδοσφαιρικά κριτήρια έχει;
Τι έργο έχει αποδείξει;
Ποια η πορεία της ομάδας μαζί του;
Με ποιους μάνατζερ συνεργάζεται;
Αφού αποδεδειγμένα απέτυχε γιατί συνεχίζει;

Δυστυχώς Κύριοι, δεν μπορείτε να κάνετε ούτε τα αυτονόητα πλέον. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να παραδεχτείτε ότι το ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ δεν σας περνά αφού η πορεία σας αυτό φωνάζει και να αφήσετε τα οράματα… Με τα λόγια δουλειά δεν γίνεται…

Με όλα αυτά που τραβώ από σας δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελώ, να κλαίω ή να σας παρατήσω…

Π.Τ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ