Του Λάρκου οι πρεμιέρες…

Τέσσερεις ήταν οι ομάδες που μέχρι σήμερα προπόνησε ο νέος τεχνικός της Ανόρθωσης Νεόφυτος Λάρκου ο οποίος πέρασε και σαν βοηθός προπονητής στην εθνική Κύπρου. Στο εγχώριο πρωτάθλημα, έκανε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής με την ΑΕΚ στις 29/11/2004 χάνοντας απο τον Ολυμπιακό με 2-1.

Επόμενος σταθμός η Ομόνοια και ντεμπούτο με τους πράσινους στις 16/04/2011 όπου κέρδισε με 3-0 την ΑΕΚ αντικαθιστώντας τον Ντούσαν Μπάγιεβιτς.

Η Αλκή έμελλε να ήταν ο τρίτος του σταθμός και στο ντεμπούτο του στην ομάδα της Λάρνακας, κέρδισε εκτός του Εθνικό Άχνας με 0-2 σε ένα παιχνίδι που διεξήχθη στις 09/12/12.

Τελευταία του ομάδα πριν από την Ανόρθωση, η Νέα Σαλαμίνα. Με τους ερυθρόλευκους της Αμμοχώστου, ο 50χρονος πια τεχνικός είχε γνωρίσει την ήττα μέσα στο ΓΣΠ από τον ΑΠΟΕΛ με 3-1 στην αναμέτρηση που έγινε στις 19/01/2014.

Το αυριανό ντεμπούτο του είναι ίσως ένα απο τα πιο κρίσιμα της μέχρι τώρα καριέρας του αφού για την ομάδα του όποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα πέραν της νίκης είναι καταστροφή και αυτό πια με επιφύλαξη καθότι δεν είναι στο χέρι της Ανόρθωσης η τελική της κατάταξη στον βαθμολογικό πίνακα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ