Ταραπουλούζης: “Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο αν…”

Στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super Sport FM, μίλησε το πρωί ο Σίμος Ταραπουλούζης, με τον πρώη βοηθό προπονητή  της ομάδας, να τοποθετείται μεταξύ άλλων και για την Ανόρθωση και να καταθέτει την άποψη του, για τα όσα έγιναν και δεν έγιναν τον περασμένο Ιανουάριο

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Σίμος Ταραπουλούζης

«Θα ήταν καλό να ερχόταν κάποιος προπονητής που γνώριζε τα κυπριακά δεδομένα ή να έμενε η τεχνική ηγεσία που υπήρχε μέχρι το τέλος της σεζόν».

«Οι αλλαγές που έγιναν με τον Φαλκς ή το θέμα Πίντο επηρέασε αρνητικά την ομάδα. Κάναμε και εμείς λάθη όμως η τεχνική ηγεσία και όλα μαζί έφεραν την Ανόρθωση σε αυτή τη θέση»

«Μιλήσαμε με την διοίκηση και είπαμε ποια ήταν τα λάθη μας. Τα αναγνωρίσαμε. Η διοίκηση πήρε τις αποφάσεις της. Ο χρόνος και τα αποτελέσματα θα δείξουν αν η διοίκηση έπραξε σωστά»

«Θα μπορούσαμε να διεκδικήσουμε τον τίτλο μέχρι το τέλος, αν γίνονταν κάποια άλλα πράγματα ή διαφορετικός χειρισμός ορισμένων θεμάτων. Είναι αλήθεια ότι δεν έγινε σωστή διαχείριση του ρόστερ».

«Δεν θέλω να πω λεπτομέρειες για τα θέματα προγραμματισμού. Όσο για τα όσα έχουν γραφτεί για συνομιλία που είχε ο κ. Πάους στο αεροδρόμιο με δυο άτομα προτού φύγει, έγινε όντως μια κουβέντα, αλλά δεν αναφέρθηκαν ονόματα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ