Η μούττη του Πινόκιο μπροστά στην δική σας εν “γαλλική”

Τζιαμέ που είπα εν θα ξαναγράψω ή πρέπει να έσχει “περίσταση” για να το κάμω, τσουκ παιχνίδι στο τσίρειο. Ψηλονεκατωσιές με τα εισιτήρια (εν η δουλειά των δικών μας), ευκαιρία να φκουν πάλε στην επιφάνεια οι ladies που την λεμεσό τζαι να πρέπει εγώ να ξύσω το μολύβι μου.

Ως που να το ξύσω εθυμήθηκα λίες καταστάσεις με τούντους καρνάβαλους τζαι είπα να τες μοιραστώ μαζι σας να ποσκολιστούμε. Τούτη η κολώνια έσχει χρόνια που μυρίζει το ίδιο. Βασικά εν τζαι μυρίζει τίποτε. Είμαστεν εμείς ΔΑΜΕ τζαι τζίνοι τζικάτω. Πιο κάτω εν πάει. Είμαστεν πιο μεγάλη ομάδα σε ηλικία, σε ιστορία, σε τρόπαια, σε κόσμο, σε ευρωπαικές διακρίσεις, στο βολλευ, στο φουτσαλ, στο μπάσκετ, στο λιγκρί τζαι έχουμε τζαι γήπεδο δικό μας. Εν σας φαίνεται λογικό να ζηλεύκουν; Εν σας φαίνεται λογικό να λαλούν παραμύθκια για να φανούν μεγάλοι τζαι τρανοί; Αφού μόνον η μπιρίμπα σας περνά ρε ladies μου ήντα νεκατώνεστε μεστα @ρτς!κ!@ μας;

Έσχει που το ’94 (επίσημα δηλαδή γιατί αν πιάμε τζαι τα άλλα εννά γράψουμε βιβλίο) που παίζουμε μαζί σας απλά για να κραούμεν τον κόσμο σε φόρμα. Εγρήγορση ήνταλως την λαλείτε τζικάτω στον εναέριο. Πιάστε που το πιττάκωμα μεστο Παπαδόπουλος, τον τελικό μεστο μακάρειο (ακόμα ο Σκούλλος ξέρετε τι κάμνει), ως πριν καμιά εφτομάδα.Αμέτρητα πράματα με αποδείξεις, εμπειρίες που εν θα ξιάσουμε, καταστάσεις που έγιναν μέρος της μεγάλης ιστορίας μας. Χωρίς βιντεούθκια χωρίς ιντερνετ τζαι προ πάντων χωρίς φεισμπουκ. Που την μέρα που έγινε τούντο μαυρογέριμο το σοσιαλ μιντια ήβρετε το φαρμακο σας. Εν σαμπώς τζαι διούν ενός μωρού αυτοκίνητο. Εν θα πατα την πεζίνα συνέχεια ως που να ττουμπάρει; Έτσι είσαστεν τζαι σεις. Πάτε όπως τους φούρνους μεστα ίντερνετ τζαι άμαν εννά φκείτε που έσσο κουτουλάτε πάνω μας.

Εβαρεθήκαμεν σας γιατί τα πράματα κάθημερινά εν όπως σας βολεύκουν. Ενώ εμάς 3-4 φορές τον χρόνο εν η ευκαιρία μας να μας έβρετε ούλλους. Το καλό σας εν χάνετε ευκαιρία!!!! Κάθε φορά τζαι πιο μιάλη κουτουλιά. Τούντην εφτομάδα εγλυτώσετε την γιατί ερκούμαστουν πολλά λυσσιασμένοι. Εθέλαμε να μας κλουφκιάσετε να μοιάζουμε με πίθηκους. Εν πιο ντροπή να σου τα κάμνει ούλα ο πίθηκος. Αλλά χάτες εκαταφέραν τα οι δικοί μας τζαι εκάμαν τα μαμμούρη. Διουμεν σας τους πάντως αν τους θέλετε. Εν προσφορά. Ξέρουν να κάμνουν την ίδια ώρα πολλές μαλακίες. Εν θα σας τρων με το χρόνο σας να σηκώνεστε που τα λάπτοπ.

Εμείς στα δικά μας, αύριο φούτσαλ με τους άλλους σκατάες η ώρα 20:30 τζαι το Σάββατο συναούμαστε ούλλοι σκάλα να άψουμε τα κάρβουνα μας, να πιούμε τες πύρες μας τζαι να δούμε την τσόντα, “Ο μουσικός καβάλα με την λύρα του”.

Άτε καλήν χώνεψη το Σάββατο τζαι εν τζαι να χαθούμεν.

 

Τρελογιατρός

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ