Σκέφτεται να πάρει πίσω τον Μαρτίνες ο ΟΣΦΠ

Δημοσίευμα από την Ελλάδα και την ιστοσελίδα sport-fm.gr, κάνει λόγο πως ήδη στον Ολυμπιακό σκέφτονται το ενδεχόμενο να επιστρέψει πίσω στην ομάδα ο Μαρτίνες για να αποτελέσει, τον αντικαταστάτη του Τσόρι Ντομίγκες.

Αναλυτικά το δημοσίευμα

«Ο Μαρτίνες είναι δανεικός στην Ανόρθωση, αλλά στον Ολυμπιακό σκέφτονται σοβαρά να δώσουν στον παίκτη μια δεύτερη ευκαιρία το καλοκαίρι.

Μπορεί ο Ολυμπιακός να είχε εντυπωσιαστεί με τις περσινές εμφανίσεις του Μαρτίνες στον Παναιτωλικό, όμως ο Μάρκο Σίλβα θεώρησε ότι θα ήταν καλύτερα για τον παίκτη να δοθεί δανεικός.

Οι εμφανίσεις του 29χρονου παίκτη ωστόσο με την Ανόρθωση, αναγκάζουν τον Ολυμπιακό να εξετάσει και πάλι την περίπτωση του.

Σύμφωνα με τη “Live Sport” στον Ολυμπιακό εξετάζουν σοβαρά το ενδεχόμενο να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στον Αργεντινό, αλλά τα πάντα είναι στο χέρι του Μάρκο Σίλβα που θα πάρει την τελική απόφαση.

Πάντως όλα θα εξαρτηθούν από την παραμονή ή όχι του Τσόρι Ντομίνγκες, αλλά σίγουρα κανείς δεν μπορεί να θεωρεί ξεγραμμένη την επιστροφή του Μαρτίνες στο λιμάνι»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ