Μήτρου: “Έχουμε μπροστά μας 7 τελικούς”

Μέσα από τα λάθη μας να γίνουμε καλύτεροι και πιο σοφοί δηλώνει ο Μαρίνος Μήτρου στη ραδιοφωνική συχνότητα του Super ΣΠΟΡ ΦΜ, αναφορικά με το απόφθεγμα του open house της Κυριακής.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τη χθεσινή συνάντηση: «Ήταν κάτι πρωτοποριακό το να γίνεται μια ανοικτή συγκέντρωση στην παρουσία κόσμου και των ΜΜΕ, θέλει αρκετό θάρρος μετά από 3 διαδοχικές ήττες και μια κακή πορεία να βγαίνουν οι δυο πρόεδροι μπροστά στον κόσμο να απαντούν στις απορίες να κάνουν την αυτοκριτική τους να δίνουν εξηγήσεις και ο καθένας έβγαλε τα συμπεράσματα του. Ίσως κάποιες απαντήσεις να τους ικανοποίησαν ίσως ορισμένες όχι. Νομίζω το μήνυμα είναι ότι μένουν 7 τελικοί με μια νέα τεχνική ηγεσία, τους οποίους πρέπει να κερδίσουμε για να πάρουμε το ευρωπαϊκό εισιτήριο».

«Το κλίμα  στην ομάδα έχει να κάνει με τα αποτελέσματα και όχι ότι λέγεται ή ειπώθηκε στη χθεσινή συνάντηση. Είναι λογικό να υπάρχει απογοήτευση στον κόσμο και ορισμένοι να μην είναι ικανοποιημένοι από τις απαντήσεις που δόθηκαν».

«Περιμένουμε να δούμε έργα. Δεν θέλουμε να βάλουμε πίεση επιπρόσθετη στην ομάδα, αλλά θέλουμε να δούμε το καλό πρόσωπο των ποδοσφαιριστών».

Για το οικονομικό: «Το οικονομικό κι οι επιτυχίες είναι αλληλένδετα. Η διοίκηση Πουλλαίδη ανέλαβε με ένα χρέος 17 εκ. και το μείωσε στα 7 εκ. Δεν υπήρξαν όμως οι ανάλογες βοήθειες και από άλλους. Δεν μπορεί ο ίδιος ο πρόεδρος να επωμίζεται το βάρος στον βαθμό που το επωμίζεται σήμερα».

Για πιθανή αποχώρηση Πουλλαίδη: «Δεν πρέπει να συνδέουμε το οικονομικό με την μη συνέχιση στην προεδρία του συλλόγου από τον κ. Πουλλαίδη. Λόγω του ότι απουσιάζει συχνά στο εξωτερικό,

Γι’ αυτό γίνεται κίνηση με εκτελεστικό πρόεδρο ο οποίος θα έχει μοναδική απασχόληση του την Ανόρθωση. Γίνονται διάφορες σκέψεις υπάρχουν επαφές αλλά δεν θέλω να σχολιάσω την ονοματολογία (βλ. Ιακωβίδης και Μαραγκός). Δεν υπήρξαν συναντήσεις. Όταν υπάρξει κατάληξη τότε θα ανακοινωθεί».

Για θέμα Πίντο: «Παραδέχτηκε ότι έγιναν λάθη από όλους όσοι εμπλάκηκαν στο θέμα».

Για Φρατζέσκο: «Στήριξε τους συνεργάτες του ο πρόεδρος παρά το γεγονός ότι έχουν αποχωρήσει από τα διοικητικά…»

Για το τελικό συμπέρασμα: «Θα κρατήσω τις τελευταίες τοποθετήσεις, έγιναν και από τους παλαίμαχους, και από τον ΠΑΝΣΥΦΙ και από ιστορικά μέλη της Ανόρθωσης ότι όλοι θα προχωρήσουμε ενωμένοι. Μέσα από τα λάθη μας γινόμαστε καλύτεροι και πιο σοφοί».

Για παρουσία Λάρκου: «Ήταν δύσκολη η περασμένη εβδομάδα. Ο Λαίφης και ο Μακρης επανήλθαν, το ιδιο θα γινει με τους Τέκια και Κουλλούρη, πιθανό ο Αβραάμ να μπει στο κανονικό περίγραμμα, όμως όποια προβλήματα και αν υπάρχουν ο στόχος είναι μόνο η νίκη. Ο κ. Λάρκου πιστεύει στους ποδοσφαιριστές, πρέπει να αποδείξουμε ότι και μπορούμε και θέλουμε να πετύχουμε τους στόχους μας».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ