Ούτε θεοποίηση, ούτε ισοπέδωση

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected].

Είμαστε τελικά των άκρων. 23 του Γεννάρη φωνάζαμε «είναι τρελός ο πρόεδρος» και στις 13 του Μάρτη μόνο απατεώνα δεν τον είπαμε. Αυτή είναι η Κύπρος του σήμερα και τέτοια εμείς την κάνουμε με την ανυπομονησία μας. Απαιτούμε επειδή πληρώσαμε ένα διαρκείας των 240 ευρώ να έχουμε άποψη για όλα και αυτή να ακούεται.

Βέβαια, το ίδιο μικρόβιο πρέπει να κόλλησε και ο Χρίστος Πουλλαΐδης. Για ενάμιση χρόνο ο πρόεδρος άλλαξε την νοοτροπία στην Ανόρθωση. Διαδικασίες, επαγγελματισμός, διαφάνεια. Μπορεί να ήταν αργός στις αποφάσεις, μπορεί να καθυστερούσε πάντα να φέρει ποδοσφαιριστές, να ξεσκόνιζε 100 βιογραφικά μέχρι να βρει τεχνικό διευθυντή και να χάνουμε το μισό καλοκαίρι άπραχτοι αλλά τα έκανε για να περιορίσει το ρίσκο.

Αυτό τον χειμώνα το μικρόβιο της Κύπρου κόλλησε τον πρόεδρο. Αντί που μιλούσε για τριετές πλάνο και έξοδο στην ευρώπη με μειωμένους προϋπολογισμούς κάτι που κατάφερνε άριστα, ξαφνικά μέθυσε από το χειροκρότημα και ήθελε πρωτάθλημα. Πρωτάθλημα όμως δεν μπορείς να πάρεις όταν σε ισοφαρίζει 2-2 η Αγία Νάπα στο σπίτι σου ή με μεταγραφές χαμηλού μπάτζετ τα Χριστούγεννα, ούτε με χάνοντας τρεις βαθμούς στη Δικαστική, ούτε με τον Μασιά στο Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ και τον Σκαπούλλη στο Ανόρθωση-ΑΕΚ και τον κάθε Μασιά και τον κάθε Σκαπούλη στα κρίσιμα παιχνίδια. Πρωτάθλημα δεν παίρνεις όταν ο Κουτσοκούμνης ως πρόεδρος της Ομοσπονδίας σε γράφει κανονικά στην παρουσίαση του βιβλίου 100 χρόνων ιστορίας.

Η αποτυχία της διοίκησης να διαχειριστεί την πρωτιά της ομάδας τα Χριστούγεννα αλλά και της ποδοσφαιρικής ομάδας τη μεγάλη ανατροπή επί του Απόλλωνα πρέπει να λειτουργήσουν ως μάθημα για το μέλλον.

Ο Χρίστος Πουλλαΐδης ως έξυπνος business-man σίγουρα θα καθαρίσει από δίπλα του όσους άσχετους τον οδήγησαν σε λάθος αποφάσεις, όσους μίλησαν για πρωταθλήματα φρουφρου και αρώματα, όσους τον παράσυραν σε μεταγραφικές γκάφες. Πρέπει και θα κάνει κινήσεις για να συσπειρώσει και να ξαναγυρίσει τον κόσμο κοντά στην ομάδα.

Για να κλείσω όπως άνοιξα, είμαστε των άκρων. 13 του Μάρτη λέμε τα εξ αμάξης στην Πουλλαΐδη και τη διοίκηση του αλλά με τις σωστές κινήσεις όχι τόσο για φέτος που δεν αλλάζουν και πολλά αλλά για του χρόνου είμαστε ικανοί να μιλήσουμε και πάλι για τον σοφό πρόεδρο που εξυγιαίνει την ομάδα και την οδηγεί σταθερά στις επιτυχίες.

Γιαννάκης Κ.

Δυτική

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ