Ο κόσμος τα έβλεπε, η διοίκηση όχι;

Ο απόηχος της χθεσινής παρωδίας δεν λέει να κοπάσει μιας και αντί να παρατηρηθεί φως στο τούνελ περαιτέρω η κατάσταση σκοτίστηκε.

Ακούστηκαν διάφορα, βαριές κατηγορίες κόσμου που παρευρέθηκε σε βάρος παικτών και παραγόντων με την διοίκηση βασικά να περιπλέκει ακόμη περισσότερο τα πράγματα με την στάση και τις απαντήσεις της, στα περισσότερα από τα ερωτήματα. Σίγουρα σε κανέναν σημείο δεν ικανοποίησε τον κόσμο που μάλιστα μάζα του αποχώρησε πριν την λήξη της.

Το γεγονός ότι υπήρχε απειθαρχία από κάποιους ποδοσφαιριστές ήταν φως φανάρι. Άλλωστε πολλές τέτοιες στιγμές απαθανατίζονται και αναρτούνταν στις προσωπικές σελίδες των ποδοσφαιριστών άρα η διοίκηση έπρεπε να το έκοβε πριν καν το πάρει χαμπάρι η μάζα του κόσμου και όχι να σφυρίζει αδιάφορα…

Το Σάββατο παίζουμε την τελευταία παρτίδα για να διεκδικήσουμε παρακάτω τις όποιες πιθανότητές μας για ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο, την ώρα που το κλίμα μετά και την συνάντηση επιβάρυνε την ήδη τεταμένη κατάσταση, αφού όταν κάνεις νέα αρχή με αλλαγή προπονητή, δεν έχει νόημα να αναμοχλεύεις τα παλιά ειδικά από τη στιγμή που δεν είχες σκοπό να πεις κάτι που δεν είχε ήδη ακούσει ο κόσμος.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ