Με Λαΐφη στο κέντρο και Μανζορό στα άκρα (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος, στην εμβόλιμη αγωνιστική της Τετάρτης και η Ανόρθωση επιδιώκει… ή καλύτερα επιβάλλεται να επιστρέψει στις νίκες κόντρα στην ΕΝΠ και να εκμεταλλευτεί τυχών απώλειες των ομάδων που μαζί της θα απαρτίσουν την εξάδα στην Β΄ Φάση του πρωταθλήματος.

Ως γνωστόν ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Ζοάο Βίκτορ, Πελέ και Κίττου ενώ αμφίβολος είναι ο Αβραάμ λόγω τραυματισμού στο χέρι στην σημερινή προπόνηση.

Έτσι, κάτω από τα δοκάρια θα παραταχθεί ο Γιαν Κόπριβετς. Στο κέντρο της άμυνας, θα βρίσκονται οι Χόλκερσον και Λίο Σβεσχλέν ενώ στα άκρα θα βρεθούν οι Γκάμπριελ και Νούχου.

[vfv id=”53″]

Στον χώρο του κέντρου ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μαϊσουράντζε ενώ στην γραμμή επανέρχεται ο Λαΐφης ως κεντρικός μέσος. Πιο μπροστά τους, ως επιτελικός μέσος θα παραταχθεί ο Νίκο Μαρτίνες.

Στην επίθεση τώρα, όπως αναφέραμε και προηγουμένως… θέση στο αρχικό σχήμα παίρνει ο Μανζορό στο αριστερό άκρο, ενώ στο δεξί θα βρίσκεται ο Τόνι Κάλβο. Στην κορυφή της επίθεσης, θέση επι ίσοις όροις διεκδικούν Ίσμα και Εντλοβού με τον πρώτο μάλλον να κόβει το νήμα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ