Αντρέας Παντελή

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο[email protected]

Θέλουμε άνθρωπο οποίος θα είναι έμμισθος και θα τρέχει την ομάδα; Που να είναι μες το παρασκήνιο; Που ξέρει να κάμει «δουλειά» και δεν θέλει να χάνει;

Για να προκαταλάβω τους «σοφούς» που θα αρχίσουν τις σκέψεις και τα κακεντρεχή σχόλια, δεν τον ξέρω και ούτε τον γνώρισα ποτέ στη ζωή μου. Απλά, οι σκέψεις που μας κατακλύζουν όλους για το τι πάει στραβά στην ομάδα τα τελευταία χρόνια, οδηγούν το μυαλό μου σε ακραίες λύσεις. Αυτή η λύση ακούει στο όνομα Αντρέας Παντελή.

Θα αρχίσουν όλοι τώρα να λένε μα θα έρθει ο «κλέφτης»;;; Αυτοί που ακολούθησαν δηλαδή τι ήταν;;; Καιρός να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους. Οι Πίττες, οι Κάκοι, οι Φράγκιες, οι Σάντηες τι ήταν;;; Έντιμοι;;; Όλοι το ίδιο ήταν και ας μην επεκταθώ παραπάνω γιατί όλοι ξέρουμεν τα. Τούτοι που έγραψα, εκάμναν πόλεμο της Ανόρθωσης για να πιάσουν το πηδάλιο όταν ήταν πρόεδρος ο φτωχός ο Κόυσιος. Εστήναν την ομάδα για να χάνει. Εκαταλάβαμε εμείς τα ρίφκια ποιοι είναι αυτοί οι άνθρωποι και που μας οδήγησαν;;; Θέλετε όμως να σας πω τη διαφορά αυτών όλων με τον Παντελή;;; Ο ΠΑΝΤΕΛΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙ. Είναι σαν τον πρόεδρο των ακατανόμαστων. Ξέρουν να κάμουν δουλειά αλλά όχι για να χάσουν. Εκαταλάβετε το;;; ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΦΟΡΑ. Η οποία διαφορά παίζει μεγάλο ρόλο.

Θέλεις να κάμεις μια δουλειά;;; Να ο άνθρωπος για όλες τις δουλειές. Όχι να σε τραμπάρει ο κάθε πασιής…..Γιατί αυτά χρειάζονται αν θέλεις να διεκδικήσεις τίτλο. Παίζονται πάρα πολλά λεφτά πλέον, και στον τομέα του παρασκηνίου είμαστε μωρούθκια μάνα μου. Δεν μας υπολογίζουν. Στη διαιτησία δεν τα πήγαμε άσχημα, αλλά χρειάζεσαι και άλλα.

Τουλάχιστον τούτος θα είναι κάθε μέρα στα γραφεία από τις 9-30 (όπως ήταν παλιά). Θα είναι κάθε μέρα στη προπόνηση(όπως ήταν παλιά) και θα σβήνει όλες τις φωτιές που θα πάνε να ανάψουν. Θα ξέρει ποια κουμπιά θα πατήσει όταν έρθει ένα κρίσιμο ματς. Θα ξέρει να ελιχθεί, να κάνει συμμαχίες, να προσεγγίσει μάνατζερ παικτών άλλων ομάδων. Πολλά τα «θα». Αλλά τους παραπάνω ξέρω ότι δεν τους αρέσει η ιδέα γιατί θα φέρουν τον «κλέφτη». Ε μείνετε τότε κομπάρσοι με τους «έντιμους».

Πρόεδρε, αν θέλεις να πρωταγωνιστήσουμε πρέπει να κάμεις τομές. Θέλουμε ανθρώπους του ποδοσφαίρου, αλλά και του παρασκηνίου. Διαφορετικά ξέχαστο. Εγώ δεν μπορώ να σκεφτώ άλλον άνθρωπο με αυτά τα χαρακτηριστικά που απαιτεί η θέση. Αν υπάρχει άλλος με αυτά τα χαρακτηριστικά, βάλε αυτόν. Αλλά τούτου εν η δουλειά του το αντικείμενο.

Υ.Γ. Στα περισσότερα που γράφτηκαν, όποιος έχει νου και γνωρίζει τι παίζει στο κυπριακό ποδόσφαιρο, ας καταλάβει. Με τις «ευτζιές» και τα «πέρκι» δεν κάνουμε δουλειά. Ούτε ποιοι παίκτες θα έρθουν παίζει πάρα πολύ σημαντικό ρόλο. Το παιχνίδι παίζεται αλλού.

Ακέφαλος Καβαλάρης

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ