Ακόμη ένα λάθος η Ανοικτή Συνέλευση της Κυριακής

Επιστολή στο Anorthosis24 – Οι επιστολές που δημοσιεύονται αντιπροσωπεύουν τις προσωπικές απόψεις των συγγραφέων τους και όχι κατ’ ανάγκην του Anorthosis24. Στείλτε μας κι εσείς τη δική σας επιστολή, στο [email protected]

Περί Ανοικτής Συνέλευσης

Αναντίρρητα γεγονότα :

  1. Έχουν γίνει πάμπολλα λάθη χειρισμών το τελευταίο χρονικό διάστημα στο σωματείο μας.
  2. Αυτά τα λάθη έχουν γίνει από πολλά άτομα περιλαμβανομένων της διοίκησης, των τεχνικών επιτελείων, των ποδοσφαιριστών κ.ά.
  3. Ο κόσμος της Ανόρθωσης έχει απογοητευτεί .
  4. Οι οργανωμένοι οπαδοί έχουν επαναστατήσει.
  5. Πολλά σενάρια τρέχουν και πολλές υποψίες κυκλοφορούν.
  6. Όλοι μας θέλουμε η ομάδα να ορθοποδήσει, έστω και την ύστατη στιγμή!

 

Η εισήγηση μου:

Για τα πιο πάνω, θεωρώ ότι η πραγματοποίηση της ανοικτής συνέλευσης θα είναι ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΛΑΘΟΣ!!!!

Προβλέπω ότι λόγω της έντασης που κυριαρχεί αυτή τη στιγμή, η συνέλευση θα καταλήξει σε φιάσκο, με αλληλοκατηγορίες, με απειλές, διαπληκτισμούς, με όλα τα επακόλουθα.

Αν η διοίκηση της εταιρείας νοιώθει ότι θέλει να εξηγήσει τη κατάσταση στο κόσμο και να απαντήσει σε ερωτήσεις, αυτό μπορεί να το κάνει με μια ειλικρινή μακροσκελή ανακοίνωση που να καλύπτει όλα τα θέματα που μπορούν να εξηγηθούν δημόσια, σε τόνο συναινετικό, αποφασιστικό, που να δίνει το μήνυμα για την επόμενη μέρα!

Ίσως ακόμα αυτό να μπορούσε να γίνει σε μια δημοσιογραφική διάσκεψη.

Πολύ φοβούμαι ότι η προγραμματισμένη ανοικτή συνέλευση θα έχει αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που όλοι θέλουμε και που δεν είναι άλλο από το να ορθοποδήσει η ομάδα μας, να σωθεί η χρονιά με έξοδο στη Ευρώπη και να μην επαναληφθούν τα λάθη και οι παραλείψεις του τελευταίου καιρού.

Δημήτρης Λακαταμίτης

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ