Αδικαιολόγητη απούσα η ΚΟΠ από την εκδήλωση!

Σε μια σημαντική εκδήλωση για την Ανόρθωση που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας κου Νίκου Αναστασιάδη επέλεξε να απουσιάσει αν και προσκεκλημένη η ηγεσία της ΚΟΠ.

Στην πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου «Ένας αιώνας Ανόρθωσις Αμμοχώστου» που πραγματοποιήθηκε μάλιστα στην Λευκωσία και έδωσαν το παρών τους αξιωματούχοι του κράτους, πολλοί επίσημοι και πλήθος κόσμου, ο πρόεδρος της ΚΟΠ Κωστάκης Κουτσοκούμνης δεν μπήκε καν στον κόπο να ενημερώσει του ανθρώπους του ιστορικότερου Σωματείου στο νησί, ότι δεν θα παρευρεθεί και να αιτιολογήσει την απόφασή του.

Από πλευράς ομοσπονδίας – αν μπορεί να θεωρηθεί εκπροσώπηση – το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Μιχάλης Πεκρής που έτσι κι αλλιώς θα βρισκόταν εκεί μιας και διετέλεσε ως αντιπρόεδρος της «Μεγάλης Κυρίας» και μέλος σε διάφορα συμβούλια της.

Συγχαρητήρια για ακόμη μια φορά στην πολιτική της ΚΟΠ και παράλληλα ερωτηματικά για την στάση της ηγεσίας της, που φαίνεται να μπαίνει δεόντως στο εορταστικό πνεύμα των ημερών και να βγάζει την δική της μάσκα και πάλι!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ