Με τον Ορλάντι βασικό και Πελέ στα χαφ (γράφημα σεναρίου εντεκάδας)

Τέσσερεις αγωνιστικές πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και η Ανόρθωση – εν μέσω μιας εξαιρετικά δύσκολης για αυτή βδομάδα – αντιμετωπίζει την Πάφο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος».

Ο προπονητής της, Αντρέ Πάους ο οποίος δέχθηκε τα πυρά μετά από τα δυο ανεπιτυχή αποτελέσματα με Ερμή στο πρωτάθλημα (2-0) και ΑΕΚ στο κύπελλο (3-0), προσπάθησε να ετοιμάσει κατάλληλα τους ποδοσφαιριστές του και να τους αφήσει ανεπηρέαστους και αν το πέτυχε θα διαφανεί στον αποψινό αγώνα.

Οι δυο σημαντικές απουσίες λόγω συμπλήρωσης απαγορευμένου αριθμού καρτών σε Χόλκερσον και Λαΐφη αναγκάζουν τον Πάους να χρησιμοποιήσει δίδυμο που για πρώτη φορά αγωνίζεται μαζί στην συγκεκριμένη θέση.

[vfv id=”47″]

Έτσι, η Ανόρθωση θα παραταχθεί με τον Κόπριβετς κάτω από τα δοκάρια. Στο κέντρο της άμυνας και εν τη απουσία των τιμωρημένων θα βρίσκονται οι Βίκτορ και Σβεσχλέν με τους Γκάμπριελ και Νούχου να παίρνουν θέση στα δυο άκρα, σε δεξί και αριστερό αντίστοιχα.

Στον χώρο του κέντρου τώρα, βγαίνει η τριάδα με Μαΐσουράντζε και Πελέ στα χαφ ενώ πιο μπροστά τους θα είναι ο Ορλάντι σε ρόλο επιτελικού μέσου.

Στην επίθεση δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία των Μαρτίνες και Κάλβο στο δεξί και αριστερό άκρο αντίστοιχα με την κορυφή να «παίζεται» με ένα εκ των Μακρή και Εντλοβού με το Ντίνο μάλλον να παίρνει τη φανέλα του βασικού.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ