Προσδοκώ ανάσταση παικτών

Αν ποτέ καταλάβουν στην διοίκηση τι ευκαιρία χάθηκε φέτος δεν ξέρω πως θα αντιδράσουν. Όταν χάνω όλους αυτούς τους βαθμούς που χάνω και είμαι εκεί που είμαι φαντάσου να ήμουν και σοβαρή ομάδα το 2016. Φαντάσου.

Εγώ επιμένω ότι το πρόβλημα είναι κατά μεγάλο ποσοστό στους παίχτες. Δεν ξέρω όμως ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Ανά διαστήματα ένας από όλους ανεβάζει απόδοση αμέσως χάνεται ο δίπλα του. Τρέχει ο Ντλοβού χάνονται τα άκρα.

Ανεβαίνει ο Κάλβο χαμένος ο Ντλοβου και το αριστερό μου εξτρεμ. Ανεβάζει απόδοση το κέντρο μου τρυπάει η άμυνα μου. Καλό το δεξί μου μπακ; Βάλουν μου που τα αριστερά ή και το αντίθετο. Ρε μα ένα μας πελανετε;

Το ότι εγώ ακόμα βλέπω φως στο τούνελ δεν ξέρω αν με κατατάσσει στους φιλόδοξους οπαδούς ή στους φαντασμένους. Το ότι με νίκη την Τετάρτη μπορεί και να τερματίσω στο +3 που τον Απόλλωνα και στα πλέι οφ ο Θεός βοηθός. Και προσδοκώ ανάσταση νεκρών – παιχτών!

Υ.Γ Κύριοι στην διοίκηση νομίζω εκαταλαβατε το έγκλημα Ιανουαρίου. Είναι πλέον και χιλιογραμμενο. Τουλάχιστον ξυπνάτε και σώστε ότι σώζετε.

Mr. Stain

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ