Ανόρθωσις 4 – 3 ΕΝΠ Αγίας Νάπας: Χαρίστε μας ένα τελικό ρε μάγκες!

Προβάδισμα πρόκρισης πήρε η φουτσαλική Ανόρθωση η οποία πήγε να κάνει τα εύκολα-δύσκολα ωστόσο με αντεπίθεση διαρκείας στην επανάληψη πήρε τη νίκη απέναντι στην ΕΝΠ Αγίας Νάπας. Η ομάδα μας ξεκίνησε ονειρικά την αναμέτρηση ωστόσο αβίαστα αμυντικά λάθη έδωσα το δικαίωμα στον αντίπαλο να πάρει προβάδισμα στο σκορ στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Η χρήση flying goalkeeper στο τελευταίο πεντάλεπτο έφερε τα γκολ της νίκης που δίνει στην ομάδα μας το πάνω χέρι εν όψει της ρεβάνς.

Ο ΑΓΩΝΑΣ
Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε η αναμέτρηση με την Ανόρθωση να προηγείται στο 3ο λεπτό ο Κουππαρής με ατομική ενέργεια μπήκε στην περιοχή και κεραυνοβόλησε τον αντίπαλο τερματοφύλακα για το 1-0. Η απάντηση της ΕΝΠ ήταν άμεση ισοφαρίζοντας σε 1-1 με αντεπίθεση στο 5ο λεπτό παρόλο που η Ανόρθωση είχε την κατοχή της μπάλας και τον έλεγχο του αγώνα.

Νέο λάθος στην άμυνα έφερε το 1-2 για την ΕΝΠ και πάλι στην αντεπίθεση, με τον Ράφαελ να φέρνει το παιχνίδι στα ίσα στο 12ο λεπτό μετά από κομπίνα σε εκτέλεση πλαγίου. Ξανά κόντρα στη ροή του αγώνα ο αντίπαλος προηγήθηκε με 2-3 στο 16ο λεπτό, το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Μονόλογος ο αγώνας στην επανάληψη για την Ανόρθωση η οποία όμως δυσκολευόταν στην τελική πάσα, απειλώντας κυρίως με μακρινά σουτ. Ο Γιώργος Κυριάκου έριξε τον Έλι σαν flying goalkeeper στο τελευταίο πεντάλεπτο, με τον Λακκούφη στο 37ο λεπτό με δυνατό σουτ να ισοφαρίζει σε 3-3. Ένα λεπτό αργότερα ο Έλι με εξαιρετική κάθετη πάσα βρήκε ξανά τον Λακκούφη που με το δεύτερό του προσωπικό γκολ έδωσε προβάδισμα με 4-3 στην «Μεγάλη Κυρία».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ