Παρουσιάζεται το βιβλίο ιστορίας του συλλόγου! Στα 80 ευρώ η τιμή του

Την προσεχή Παρασκευή στις 19:30, στην «Πύλη Αμμοχώστου», θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου ιστορίας του συλλόγου, με τον τίτλο «Ένας αιώνας Ανόρθωσις Αμμοχώστου».

Στην παρουσίαση του βιβλίου, θα βρεθεί ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Αναστασιάδης, ο Αρχιεπίσκοπος Χρυσόστομος Β’ και ο πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο, κ. Ηλίας Φωτόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση όπως δημοσιεύτηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της Ανόρθωσης

Το βιβλίο ιστορίας του Συλλόγου μας, «Ένας αιώνας Ανόρθωσις Αμμοχώστου», είναι έτοιμο να διατεθεί στα χιλιάδες μέλη και φίλους της Ανόρθωσης!

Η πρώτη επίσημη παρουσίαση του βιβλίου, θα πραγματοποιηθεί σε ειδική εκδήλωση στην «Πύλη Αμμοχώστου» στη Λευκωσία, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016 και ώρα 19:30, παρουσία της Αυτού Εξοχότητος του Προέδρου της Κυπριακής Δημοκρατίας κ. Νίκου Αναστασιάδη, του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Κύπρου Χρυσόστομου Β’ και του εξοχότατου πρέσβη της Ελλάδος στην Κύπρο κ. Ηλία Φωτόπουλου.

Στην εκδήλωση είναι ευπρόσδεκτοι όλοι οι Ανορθωσιάτες ενώ με το πέρας της θα αρχίσει η διάθεση του βιβλίου. Η τιμή πώλησης έχει οριστεί στα €80.

Καλούμε οποιονδήποτε έχει προκρατήσει το βιβλίο σε προηγούμενα έτη, πληρώνοντας το σχετικό αντίτιμο, να επικοινωνήσει με τα γραφεία του Συλλόγου στο 24821911.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ