Παίζουμε με κανονισμούς ΑΠΟΕΛ…(βίντεο)

Η εύνοια που τυγχάνει ο ΑΠΟΕΛ δεν περιορίζεται μονάχα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου του ποδοσφαίρου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως η ομάδα της Λευκωσίας, ευνοείται διαχρονικά και σε άλλα αθλήματα, μιας και η βρωμιά τους έχει εισβάλει παντού.

Οι κάρτες δίνονται επιλεκτικά και οι κανόνες διαφοροποιούνται, φυσικά αν φορείς γαλαζοκίτρινη φανέλα, τα πάντα μπορούν να συμβούν. Γήπεδα συστέλλονται και διαστέλλονται, κανόνες αλλάζουν προκειμένου να εξυπηρετούν τα συμφέροντα τους και κλείνονται τα μάτια σε παραβάσεις καραμπινάτες.

https://www.youtube.com/watch?v=gj2eGx9rIB8

Στο ποδόσφαιρο τα ζούμε στο πετσί μας εδώ και χρόνια, με το παιχνίδι της Κυριακής απλά να αποτελεί ένα ακόμη επεισόδιο, μόνο που ο πρωταγωνιστής Μασιάς που μόνο αηδία μας προκαλεί πλέον, έπαιξε και άλλες φορές το ρόλο του.

Χθες με ανακοίνωση της, η ομάδα της ΑΕΚ στο μπάσκετ αναφέρεται σε σωρεία διαιτητικών λαθών που ούτως παραδόξως ευνόησαν την ομάδα του ΑΠΟΕΛ στον τελικό. Εξάλλου, πριν λίγες μέρες η ΕΘΑ είχε πάρει την ομάδα της και αποχώρησε από το γήπεδο για διαιτητικές αποφάσεις.

Τέλος στο φούτσαλ, σε περσινό παιχνίδι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ για το κύπελλο, το γήπεδο μίκρυνε απότομα και έτσι δεν μέτρησε κανονικό τέρμα της Ανόρθωσης στην εκπνοή του αγώνα, που θα είχε ως αποτέλεσμα την πρόκριση μας στον τελικό. Επίσης κάθε άλλο παρά τυχαίο μπορεί να θεωρηθεί και το κυνήγι των διαιτητών κατά τη φετινή χρονιά, μιας και ποδοσφαιριστές κλειδιά της Ανόρθωσης, είτε δέχθηκαν κόκκινες με τους διαιτητές να ακολουθούν δική τους ερμηνεία κανονισμών, είτε φορτώθηκαν με κίτρινες.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ