Εκσυγχρονίζει το διοικητικό μοντέλο

Ο Χρήστος Πουλλαΐδης κακά τα ψέματα είναι ο άνθρωπος που γλύτωσε την Ανόρθωση από το λουκέτο βάζοντας αρκετά χρήματα στο βαρέλι που πριν δυο χρόνια έμοιαζε άπατο. Αν τον ρωτήσεις όμως θα σου απαντήσει ότι δεν θεωρεί αυτό τη μεγαλύτερη του επιτυχία αλλά το ότι κατόρθωσε να βάλει διαδικασίες στην ομάδα, να οργανώσει τα γραφεία και να υπάρχει έλεγχος στο τελευταίο σεντ που μπαίνει και βγαίνει από τα ταμεία.

Τώρα, ίσως και μετά τα όσα έγιναν το τελευταίο διάστημα με αποκορύφωμα την υπόθεση Πίντο, ο κ. Πουλλαΐδης δεν κρύβει ότι θα αλλάξει το διοικητικό μοντέλο. Κινείται προς την κατεύθυνση του εκτελεστικού διευθυντή ή προέδρου ο οποίος θα είναι ο “άνθρωπος του προέδρου” επί πληρωμή στην Κύπρο και θα αποφασίζει για όλα τα θέματα με βάση τους όρους εντολής. Είναι κάτι που γίνεται στα μεγάλα κλαμπ του εξωτερικού όπως για παράδειγμα στην Αγγλία που ο μεγαλομέτοχος της ομάδας μπορεί να βρίσκεται ακόμα και στην Αμερική!

Το ζητούμενο βέβαια είναι ποιος θα είναι αυτός ο άνθρωπος. Είναι κρίσιμο να γίνει σωστή επιλογή με ένα άνθρωπο που θα είναι πρώτα απ’ όλα καθαρός και τίμιος. Πρέπει να έχει ηγετικά προσόντα ώστε να μπορεί να συσπειρώνει τον κόσμο και να δημιουργεί δέος στους παράγοντες αλλά και ποδοσφαιριστές. Σίγουρα αναμένεται να είχε εμπλοκή με το ποδόσφαιρο και εννοείται πρέπει να είναι Ανορθωσιάτης.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ